• Natisni

Vhodna vrata

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 56
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 56
1 2 3 4 5

Vhodna vrata

Vrata so ogledalo doma, zato v Merkurju izberite taka, ki se bodo popolnoma prilegala vaši hiši ali stanovanju. Zaščito in varnost vam bodo nudila PVC, lesena ali kovinska vrata z dvojnimi tesnili, priloženimi kljukami in varnostnimi ključavnicami.

Poleg klasičnih vhodnih vrat v ponudbi najdete tudi dvižna garažna vrata z možnostjo vgraditve pogona na daljinsko upravljanje. Glede na barvo zunanjosti ali fasade izberite barvo vrat, ki je lahko odvisno od okusa povsem naravna ali barvana v različnih barvah.

Merkur vam nudi tudi široko izbiro okovja za vrata in prekrivne letve, s katerimi boste poskrbeli za daljšo življenjsko dobo vaših vrat.

Prenavljate ali gradite dom? Izberite nova vhodna vrata, ki bodo lepo dopolnila zunanjost hiše ali stanovanja. Pri vhodnih vratih je pomembna izbira površinske obdelave in njihove barve, materiala, stekla (v kolikor ga želite) in kljuke.

Pravilna izbira vrat vam bo zagotavljala varen dom, ki bo zaščiten pred zunanjimi vremenskimi vplivi in poškodbami. Preberite nasvete Merkurjevih strokovnjakov za pomoč pri urejanju doma in mojstrskih opravilih. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 720 € 0 € do 720 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. CANDO (22)
  2. ENTERAG (6)
  3. JEWE (2)
  4. MQ (2)
  5. NOVOFERM (8)
  6. PRIME55 (12)
  7. SIBAU (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.