• Natisni

GRELNIK VODE SELTRON ZO1 800L IZMENJEVALEC + IZOLACIJA

Šifra izdelka: 1995206

Cena:
979,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Zalogovnik ali hranilnik toplote potrebujemo v ogrevalnih sistemih predvsem kadar uporabljamo kotel na lesno biomaso ali solarni sistem ali toplotno črpalko ali različne kombinacije več virov toplote. Osnovna funkcija zalogovnika je, da prevzame vso razpoložljivo energijo iz kotla in drugih virov toplote. V grelna telesa pa se ves čas dovaja le potrebna količina energije.

PREDNOST: -Možnost priključitve več virov in več porabnikov toplote. Skladno s temperaturnimi karakteristikami izbranega vira ogrevanja se na zalogovniku izberejo ustrezna priključna mesta. Sistem razslojevanja zagotavlja, da se voda, ki prihaja v zalogovnik, razporedi v temperaturno cono, ki ustreza njeni temperaturi. Princip razslojevanja vode se izvrši brez mešanja vode v zalogovniku. Izgube so pri tem načinu delovanja zalogovnika bistveno manjše kot pri klasičnih zalogovnikih. -Model z vgrajenim izmenjevalnikom omogoča priklop solarnega sistema. -Zaradi postavitve priključkov pod kotom 90 ° je možna kotna postavitev zalogovnika. -Ima vgrajen drsnik za variabilno postavitev temperaturnih tipal. -Snemljiva izolacija z zadrgo iz mehke pene debeline 100 mm zagotavlja odlično izolacijo in minimalne toplotne izgube ter olajša postavitev in montažo zalogovnika. TEHNIČNI PODATKI: - prostornina 800 litrov, - vgrajen razslojevalni sistem, - štirje priključki za termometer spredaj, - zalogovnik je izdelan iz visoko legirane kotlovne pločevine J235SR, - zaščita proti koroziji, - izolacija WLG 0,39, mehka pena, debelina 100 mm +/-10 %, brez freonov, - premer zalogovnika brez izolacije 790 mm, -premer zalogovnika z izolacijo 990 mm, - višina z izolacijo 1693 mm, - prekucna višina 1735 mm, - debelina mehke izolacije 100 mm, - najvišja delovna temperatura 95 °C, - dovoljen delovni tlak zalogovnika 3 bare, - skupna masa 161 kg, - površina solarnega izmenjevalca 2,7 m2, - najvišji obratovalni tlak izmenjevalca 10 barov, - najvišja temperatura izmenjevalca 95 °C, - dve leti garancije.

Tehnične specifikacije

ENERGIJSKI RAZRED /
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj