• Natisni

HERPELIN 1552 EPOKSI GRADBENO LEPILO 2-KOMPONENTNO

Šifra izdelka: 2461954

Cena:
13,79 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Tiksotropno lepilo za betonske elemente,trdi naravni kamen, keramiko, malto, opeko, zidovje, jeklo, železo, aluminij, popravilo vogalov in robnikov, polnjenje lukenj in praznin. Lepilo je vodotesno in brez skrčkov.NAVODILO : komponento A in B je potrebno pomešati do enotne barve (brez marog) približno 2 - 3 minuti.ODPRTI ČAS: 10 minut pri 230 C, čas se podaljšuje pri nižjih temperaturah.KOMP. A; 0,5 kg KOMP. B; 0,5 kg

 • Odličen oprijem.
 • popravilo vogalov in robnikov.

HERPELIN 1552 je dvokomponentno, gosto (tiksotropirano) gradbeno lepilo na osnovi epoksidne smole in izbranih polnil. Ni občutljiv na vlago. Uporaba v temperaturnem območju (okolje in podlaga) med +50C in +250C. UPORABA: HERPELIN 1552 se uporablja kot gradbeno lepilo ali lepilna malta za: - betonske elemente - opeko, zidove, malto (polnjenje razpok) - keramiko - elemente iz vlakno cementa - čvrst/trd naravni kamen - jeklo, železo, aluminij - les - steklo - poliester, epoksi HERPELIN 1552 se uporablja kot reparaturna malta za: - popravilo vogalov in robnikov - polnjenje lukenj, praznin, stikov in bočnih razpok - manjše izravnave ravninskih nesorazmerij PRIPRAVA PODLAGE: Betonska podlaga, malta, kamen, opeka: Podlaga mora biti čista, suha, čvrsta, brez odstopajočih delcev, ostankov starih premazov in plasti, ter ostalih nečistoč. Iz površine je potrebno odstraniti zastalo vodo, olja, masti in prah, ki lahko delujejo kot ločilci. Obvezna je odstranitev cementne kožice na površini do odprte teksturirane površine. Malta in beton morata biti starejša od 28 dni (odvisno od okoljskih vplivov in najmanjše zahtevane trdnosti). Obdelava: Peščeno peskanje, obdelava z vodnim curkom ali rezkanjem, brušenjem. Jeklo, železo,aluminij: Površina mora biti čista, brez olja, masti, rje in ostalih snovi, ki bi lahko zmanjšale oprijemljivost. Jeklene površine je potrebno očistiti rje, do stopnje čistosti Sa 2.5. Obdelava: Peščeno peskanje, rezkanje, brušenje. Pri tem je potrebno paziti na temperaturo rosišča (tvorjenje kondenza, ki je ločilna plast)
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


 • POZOR
 • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
 • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
 • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
 • STRUPENO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKIVARNOSTNI LIST


 • NEVARNO
 • ZDRAVJU ŠKODLJIVO PRI ZAUŽITJU
 • POVZROČA HUDE OPEKLINE KOŽE IN POŠKODBE OČI
 • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
 • STRUPENO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKI
 • SUM ŠKODLJIVOSTI ZA PLODNOST. SUM ŠKODLJIVOSTI ZA NEROJENEGA OTROKAS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj