• Natisni

HIDRAVLIČNA MALTA ZA HITRO NAMESTITEV - TEKAMAL RAPID 5KG

Šifra izdelka: 2205433

Cena:
14,89 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Uporabljamo jo za tesnenje manjših prodorov vode in za sanacijska dela, kjer moramo zelo hitro doseči trdnost: sanacije manjših pohodnih površin, jaškov, sidranja, zalivanja, fiksiranja okenskih in vratnih okvirov, ipd.

LASTNOSTI IN PODROČJE UPORABE Tekamal Rapid je pripravljena mešanica na osnovi aluminatnega cementa in specialnih kemijskih dodatkov za dosego dobre obdelavnosti, hitrega vezanja, sprijemljivosti, visokih zgodnjih trdnosti in vodonepropustnosti. Uporabljamo jo za tesnenje manjših prodorov vode in za sanacijska dela, kjer moramo zelo hitro doseči trdnost: sanacije manjših pohodnih površin, jaškov, sidranja, zalivanja, fiksiranja okenskih in vratnih okvirov, ipd., pri normalnih, predvsem pa pri nižjih temperaturah. NAVODILA ZA UPORABO ? PRIPRAVA PODLAGE Površine, na katere nanašamo Tekamal Rapid, morajo biti čvrste, očiščene prahu, mastnih madežev, korozijskih produktov, plesni in drugih nečistoč. Slabo vezane dele ali ostanke starih premazov moramo odstraniti s krtačenjem, brušenjem ali peskanjem. Suhe površine moramo pred nanosom malte temeljito prepojiti z vodo. ? PRIPRAVA MALTE Suhi mešanici Tekamala Rapid dodamo med intenzivnim, hitrim mešanjem vodo do primerne obdelavnosti: 0,20 - 0,25 l vode na 1 kg malte: - za tesnenje prodorov vode: ca. 0,20 l / kg malte - za sidranje in sanacijska dela: ca. 0,25 l / kg malte. Pripravimo samo takšno količino malte, ki jo lahko porabimo v približno 3 minutah. NANAŠANJE MALTE Manjše sanacije, fiksiranja, sidranja: Malto nanašamo z običajnimi zidarskimi orodji ali z roko (obvezna uporaba zaščitnih rokavic). Malto moramo hitro vgraditi in jo temeljito zatesniti ? pritisniti k podlagi. Tesnenje manjših prodorov vode: Razpoke, vdolbine, ipd. skozi katere prodira voda, moramo poglobiti najmanj do globine 2 cm in širine 2 cm in to v pravokotni obliki ali še bolje v obliki lastovičjega repa, nikakor pa ne v obliki črke V. Iz pripravljene malte oblikujemo čep, ki ga držimo v rokah toliko časa, dokler ne začne greti. Tedaj ga močno vtisnemo na mesto, ki ga želimo zatesniti in držimo tako še nekaj minut, dokler malta ne veže - čep postane trd. NEGA SVEŽE MALTE Po potrebi vlažimo vgrajeno malto še približno 15 ? 30 minut (višje temperature, vpojne podlage, veter, večja količina malte, ipd.).
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj