• Natisni

HITROVEZNA MALTA MAPEI LAMPOCEM 25 KG

Šifra izdelka: 1612988

Cena:
14,99 € /KOS
 
Cena za KG 0,5996 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
LAMPOCEM je izredno hitro hidravlično vezivo brez kloridov, ki zveže v nekaj minutah. Primerno je za hitre montaže vseh vrst instalacij in pritrjevanje različnih elementov v horizontalne in vertikalne betonske podlage ter zidove v notranjih, zunanjih in mokrih prostorih.

  • Vratnih in okenskih okvirjev;.
  • Stikalnih in instalacijskih omaric.
  • Okenskih polic, okovja in instalacijskih konzol.

Tipični primeri uporabe Pritrditev in montaža: - vratnih in okenskih okvirjev; - okenskih polic, okovja in instalacijskih konzol; - stikalnih in instalacijskih omaric; - sider, moznikov, zatičev, čepov, vložkov in obešal; - kanalizacijskih in drugih pokrovov. Tesnenje betonskih kanalov, cistern in manjših vdorov zaledne vode v podzemnih predelih. TEHNIČNE ZNAČILNOSTI LAMPOCEM je za uporabo pripravljena prašna mešanica s trenutnim vezanjem na osnovi visoko kvalitetnih cementov in specialnih dodatkov, ki je bila razvita v MAPEI raziskovalnih laboratorijih. LAMPOCEM ne vsebuje nobenih kloridov in ostalih dodatkov, ki bi spodbujali korozijo. Če LAMPOCEM zmešate z vodo dobite montažno lepilo malto plastično ? tiksotropirane konsistence z dobrim oprijemom na vertikalne površine, ki se z lahkoto obdeluje. LAMPOCEM prične zelo hitro vezati (približno 3 min pri temperaturi 20oC) in izkazuje sledeče lastnosti: - zelo visoka tlačna in upogibna trdnost že po 3 urah; - se ne krči; - je vodo tesen in vodo odporen; - je odporen proti izmeničnim ciklusom zmrzovanja in odtajevanja POMEMBNI NASVETI - LAMPOCEM ni primeren za sanacijo poškodovanih betonskih konstrukcij (uporabite MAPEGROUT). - LAMPOCEM ni primeren za sidranje strojev ali nosilnih konstrukcij (uporabite MAPEFILL). - LAMPOCEM ni primeren za izravnavanje ali popravilo tal, sten ali stopnic (uporabite NIVORAPID ali MAPEGROUT sanacijske malte). - LAMPOCEN ne nanašajte na umazano ali predhodno ne navlaženo (suho) podlago. - LAMPOCEM ne mešajte z več vode kot je predpisano in ne dodajajte mešanici vodo, ko je že začela vezati. - LAMPOCEM ne mešajte z apnom, cementom ali mavcem - LAMPOCEM pred uporabo ne skladiščite na soncu. - Pri vgrajevanju elementov iz aluminija ali pocinkane pločevine morate kontaktno površino predhodno obdelati s premazom MAPEI PLASTIMUL ali ISAMITE.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj