• Natisni

HLADILNIK LIEBHERR IKB 2710

Šifra izdelka: 1963475

Cena:
1.250,00 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 30 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Spada v energetski razred A++, njegova letna poraba energije je 125 kWh. Ima BioFresh predale za shranjevanje sadja in zelenjave, GlassLine police.

  • MagicEye kontrolni gumbi.
  • BioFresh predali.

Energetsko varčen hladilnik namenjen shranjevanju sveže hrane je estetsko dovršen in se enostavno odpira. Hladilnik je izredno varčen, kontrolni gumbi MagicEye z LCD zaslonom bodo skrbeli, da bo temperatura točno taka kot ste jo izbrali. Spada v energetski razred A++, njegova letna poraba energije je JE 125 kWh. Je enostaven za uporabo, čiščenje je enostavno, saj se hladilnik avtomatsko odtaja. Ima dva predala za zelenjavo in sadje. V hladilnem delu je nameščen dodaten ventilator, ki povzroči kroženje zraka in s tem hitrejše ohlajevanje. Ima zvočni opozorilni signal za vrata, če ta ostanejo odprta. Ima police GlassLine, ena je deljiva, ki se lahko potisne pod drugo. Gladka notranja posoda, primerna za čiščenje, z elegantnimi stojali za prestavljanje steklenih polic po želji. Ima predal DrySafe z nizko zračno vlago za ribe, meso in mlečne izdelke, predal HydroSafe z nastavljivo zračno vlago za sadje in zelenjavo.

 

Tehnične specifikacije

VRSTA HLADILNIKA VGRADNI
ENERGIJSKI RAZRED A++
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 125 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL 236 L
KLIMATSKI RAZRED SN-T: +10 DO +43°C
GLASNOST DELOVANJA 38 DB
ODPIRANJE VRAT LEVO/DESNO
BARVA BELA
ŠIRINA 56-57 CM
VIŠINA 139,7-141,3 CM
GLOBINA 55 CM
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj