• Natisni

HRANA ZA MAČKE PURINA CC KITTEN 1.5 KG

Šifra izdelka: 2054993

Cena:
7,49 € /KOS
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Popolna premium suha hrana za mačje mladiče. Primerna tudi za breje in doječe mačke.

  • Kakovostna hranilnost.

Popolna premium suha hrana za mačje mladiče. Primerna tudi za breje in doječe mačke. Cat Chow Kitten je hrana, bogata z mesom, ki nudi bogat vir kakovostnih beljakovin, ki pomagajo k zdravemu razvoju in rasti mačjih mladičev. Vsebuje posebno kombinacijo hranilnih snovi, s skrbno izbranimi zelišči in zelenjavo (peteršilj, špinača, korenček, grah). Bogata je z vitaminom E, ki v telesu deluje kot antioksidant in pomaga k razvoju zdravega obrambnega sistema. Vsebuje tudi maščobne kisline DHA, ki so nujne za zdrav razvoj možganov in vida. Ima odličen okus in dobro ješčnost.
SESTAVA: meso in stranski proizvodi kopenskih živali (meso 14 %, piščanec 4 %), žita*, ekstrakt rastlinskih beljakovin, olja in masti, ribe in stranski proizvodi, rudnine, zelenjava* (korenje 1,3 %, špinača 1,3 %, zelen grah 1,3 %), kvas*, stranski proizvodi rastlinskega izvora (peteršilj* 0,4 %). (* naravne sestavine)
NUTRITIVNI DODATKI IU/kg: vit. A: 17 000; vit. D3: 1 550; vit. E: 130. DODATKI mg/kg: Fe (E1): 70; I (E2): 1,4; Cu (E4): 12; Mn (E5): 7; Zn (E6): 100; Se (E8): 0,07. Z antioksidanti.
ANALITSKE SETAVINE: beljakovine: 40,0 %, vsebnost maščobe: 12,0 % , surovi pepel: 9,5 %, surova vlaknina: 1,5 %, DHA: 0,03 %.
NAVODILO ZA HRANJENJE: priporočene dnevne količine poiščite v tabeli. Cat Chow kitten začnite uvajati postopoma pri 3 do 4 tednih starosti. Pomešajte ga z vodo, da bodo lažje jedle. Količino hrane povečajte, ko začnejo jesti več, količino dodane vode pa zmanjšajte, ko so mucke sposobne jesti samo hrano. Priporočene količine temeljijo na potrebah zmerno dejavnih mačjih mladičev in mačk pri normalnih okoljskih temperaturah. Individualne potrebe se razlikujejo, zato morate hranjenje ustrezno prilagoditi. Svežo, čisto pitno vodo mora imeti vedno na razpolago. Shranjevanje: shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Tehnične specifikacije

OKUS HRANE .
KOLIČINA 1500 G
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj