• Natisni

HRANA ZA MAČKE PURINA PRO PLAN KITTEN 400 G PIŠČANEC, RIŽ - ZA MLADE

Šifra izdelka: 1861512

Cena:
4,59 € /KOS
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Super premium briketirana hrana za mačje mladiče Purina Pro Plan Junior z okusom piščanca vam zagotavlja zdrav in uravnotežen razvoj vašega mačjega mladiča od 6 tednov do enega leta enega leta starosti.

  • Kakovostna hranilnost.

Super premium briketirana hrana za mačje mladiče Purina Pro Plan Junior z okusom piščanca vam zagotavlja zdrav in uravnotežen razvoj vašega mačjega mladiča od 6 tednov do enega leta enega leta starosti. Dodane DHA maščobne kisline pomagajo pri razvoju možganov in vida. Hrano odlikuje posebna, patentirana OptiStar formula, ki temelji na ekstraktu kolostruma, dodanih antioksidantih in esencialnih maščobnih kislinah in tako pomaga mladičem do optimalne izgradnje imunskega sistema ter zdravega razvoja skeleta in mišičnega tkiva. Vsebuje 42 % beljakovin, tako da je primerna za razvijajoče se mladiče, kakor tudi breje samice ali samice v laktaciji.
SESTAVA: piščanec (20 %), riž, koruzna glutenska moka, dehidrirane svinjske beljakovine, dehidrirane perutninske beljakovine, koruza, živalska maščoba, koruzni škrob, rudnine, pšenična glutenska moka, sušeno jajce, hidrolizat mesa in stranskih proizvodov kopenskih živali, ribje olje, kolostrum (0,1 %).
DODATKI: NUTRITIVNI DODATKI: IU/kg: vit. A: 36 400; vit. D3: 1 180; vit. E: 750. mg/kg: vit. C: 140; Fe(E1): 89; I(E2): 2,8; Cu(E4): 17; Mn(E5): 22; Zn(E6): 209; Se(E8): 0,18. Z antioksidanti.
ANALITSKE SESTAVINE: beljakovine: 40,0 %; vsebnost maščobe: 20,0 %; surovi pepel: 6,5 %; surova vlaknina: 0,5 %; DHA: 0,05 %.
NAVODILO ZA HRANJENJE: navedena na embalaži. Hrano Pro Plan Junior uvajajte postopoma 3 do 4 tedne. Izdelek pomešajte z vodo, da mucke lažje jedo. Količino hrane povečajte, ko mucke začno jesti več; količino dodane vode zmanjšajte, ko so sposobne jesti samo hrano. Ponudite 2 do 3 obroke dnevno ali po želji. Brejim mačkam dajte najmanj 90 g/dan, med laktacijo pa najmanj 180g/dan ali po želji. Za več informacij povprašajte svojega veterinarja. Količina hrane, potrebna za ohranitev idealne telesne pripravljenosti, se spreminja glede na starost, dejavnost in okolje; odvisna je tudi od tega, ali je mačka sterilizirana ali ne. Čisto, svežo pitno vodo mora imeti vedno na razpolago.

Tehnične specifikacije

OKUS HRANE PIŠČANEC, RIŽ
KOLIČINA 400 G
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj