• Natisni

HRANA ZA PSE PURINA DOG CHOW LB PUPPY 14 KG PURAN RIŽ

Šifra izdelka: 2060094

Cena:
37,99 € /KOS
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Premium briketirana hrana za pasje mladiče velikih in zelo velikih pasem (nad 25 kg) Purina Dog Chow Puppy Large Breed s puranom in rižem.

  • Zdrav razvoj pasjega mladiča.

Premium briketirana hrana za pasje mladiče velikih in zelo velikih pasem (nad 25 kg) Purina Dog Chow Puppy Large Breed s puranom in rižem je popolna in uravnotežena hrana, ki zagotavlja zdrav in uravnotežen razvoj vašega pasjega mladiča od 2 do 24 mesecev starosti. Primerna je tudi za psice velikih pasem med brejostjo in laktacijo. Briketi Purina Dog Chow Puppy Large Breed vsebujejo posebno mešanico cikorije in pesne pulpe. Cikorija je prebiotik, ki dokazano pospešuje nastajanje plemenitih bakterij v črevesju, slednje pa omogočajo zdravo prebavo. Po 30 dneh hranjenja s hrano Dog Chow se dobre bakterije, bifidobakterije, pomnožijo do 100-krat. Briketirana hrana za pasje mladiče velikih in zelo velikih pasem Purina Dog Chow Puppy Large Breed je sestavljena v 70 % iz briketov običajne velikosti in 30 % iz večjih briketov. Oboji briketi, neodvisno od velikosti, nudijo enako, zelo kakovostno hranilnost. Večji briketi pa s svojo posebno strukturo in obliko zagotavljajo daljše žvečenje in zmanjšajo možnost hitrega goltanja. S tem pomagajo ohraniti zobe lepe in zdrave, prispevajo k dobri prebavi in nudijo več zadovoljstva. Prehranske potrebe vašega psa so drugačne v vsaki stopnji njegovega razvoja. Spreminjajo se od malih nog do zrelih let, in hrano je treba tem spremembam prilagajati. Ne glede na to, koliko je vaš pes star, kako velik in katere pasme je, kakšen je njegov življenjski slog, boste med izdelki Purina Dog Chow našli popolno formulo zanj. Lahko ste prepričani, da bo vaš pes s katerimkoli izmed posebej prilagojenih receptov dobil vsa hranila, ki jih potrebuje, in da mu s tem pomagate razviti njegove neverjetne sposobnosti.Popolna hrana za hišne živali, za pasje mladiče velikih pasem. Primerna tudi za breje in doječe psice velikih pasem.
Sestava: žito, meso in živalski stranski proizvodi (8 %*), ekstrahirane rastlinske beljakovine, olja in maščobe, rastlinski proizvodi, zelenjava (posušen koren cikorije 1,1 %), minerali. *je enako 16 % rehidriranega mesa in živalskih stranskih proizvodov: najmanj 4 % purana.
Dodatki: Nutritivni dodatki: IU/kg: vit. A: 22 600; vit. D3: 1 300; vit. E: 105 ; mg/kg: Fe (E1): 286; I (E2): 3,6; Cu (E4): 41; Mn (E5): 21,9; Zn (E6): 462; Se (E8): 0,50. Z antioksidanti.
Analitske sestavine: beljakovine 25%: ,vsebnost maščobe: 12 %, surovi pepel: 8,0 %, surova vlaknina: 3,0 %.
Priporočeno število obrokov: Psičkom, mlajšim od 3 mesecev, dajte 3 do 4 obroke mokre hrane na dan. Po 3 mesecih starosti postopno zmanjšujte vsebnost vlage in hranite 3-krat na dan. Od 6 do 12 mesecev jim zagotovite 2 obroka na dan. Hranite jih skladno s tabelo o priporočenih količinah in preprečujte prenajedanje za ohranjanje vitkosti oz. dobre telesne pripravljenosti v času rasti. Vsak psiček je drugačen; na podlagi njegove ravni dejavnosti in telesne pripravljenosti, bo morda potrebno prilagoditi količino hrane. Hranjenje med brejostjo in dojenjem: Zadnje 3 do 4 tedne brejosti in med dojenjem morate količino hrane za vzdrževanje povečati za 1,5- do 2-krat. Ko psica neha dojiti, morate hranjenje prilagoditi, da bo obdržala idealno telesno pripravljenost. Čista, sveža pitna voda mora biti vedno na voljo. O zdravju vašega psa se redno posvetujte z veterinarjem. Kot vsako drugo novo hrano tudi Purina Dog Chow uvajajte postopoma 7 dni. Hrano za hišne živali shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Tehnične specifikacije

VELIKOST PSA MLADIČKI
OKUS HRANE PURAN
KOLIČINA 14000 G
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj