• Natisni

HRANA ZA PSE PURINA PRO PLAN PUPPY PIŠČANEC 700 G

Šifra izdelka: 2376977

Cena:
6,69 € /KOS
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Super premium briketirana hrana za pasje mladiče malih pasem (do 10 kg v odraslosti) Purina Pro Plan Puppy Small & Mini z okusom piščanca.

  • Zdrav razvoj pasjega mladiča.

Super premium briketirana hrana za pasje mladiče malih pasem (do 10 kg v odraslosti) Purina Pro Plan Puppy Small & Mini z okusom piščanca vam zagotavlja zdrav in uravnotežen razvoj vašega pasjega mladiča od 2 do 8 mesecev starosti (do 8. meseca starosti hranimo pasje mladiče, ki dosežejo težo do 5 kg v odraslosti do 11. meseca starosti pa pasje mladiče, ki dosežejo težo med 5 do 10 kg v odraslosti). Mladiči malih pasem imajo manjše želodce in dosežejo končno velikost hitreje kot mladiči srednje velikih ali velikih pasem. Zato potrebujejo hrano z visokimi hranilnimi vrednosti v obliki majhnih briketov. Poleg tega so številni psi malih pasem po naravi izbirčni ter neješči in cenijo le zelo okusno hrano izdelano iz vrhunskih sestavin. Dodane DHA maščobne kisline pomagajo pri razvoju možganov in vida. Hrano odlikuje posebna, patentirana OptiStar formula, ki temelji na ekstraktu kolostruma, dodanih antioksidantih in esencialnih maščobnih kislinah in tako pomaga mladičem do optimalne izgradnje imunskega sistema ter zdravega razvoja skeleta in mišičnega tkiva. Hrana je primerna tudi za breje samice ali samice v obdobju laktacije. Ko je vašega psička hranila mati, je dobil iz njenega mleka protitelesa za zagotovitev določene ravni imunosti. Po odstavitvi raven protiteles v psičku pada in pusti v njegovi zaščiti za čas, ko se njegov imunski sistem razvija, prepad. Imunost ostane nizka do 5. meseca. To pomeni, da pride psiček k vam v času ?imunskega prepada?. Hranite vašega psička s Purina Pro Plan Puppy OptiStart formulo ki so jo Purinini prehranski strokovnjaki in veterinarji razvili prav zato, da bi mu pomagala premostiti obdobje razvijanja imunskega sistema. Purina Pro Plan Puppy OptiStart vsebuje med drugim naravna protitelesa iz posebne oblike kravjega mleka (mleziva), ki dokazano poveča imunost in pomaga okrepiti naravno zaščito vašega psička, ki mu jo je dala mati. Še več, ta naravna protitelesa pomagajo uravnotežiti ?dobre? in ?slabe? bakterije v njegovem prebavnem traktu, da bolje absorbirajo hranila iz hrane, psički pa pridobivajo na teži, rastejo in se razvijajo.
SESTAVA: piščanec (21 %), dehidrirane perutninske beljakovine, koruzna glutenska moka, koruza, pšenica, živalska maščoba, riž (7 %), sušena pesna pulpa, rudnine, sušena jajca, hidrolizat mesa in stranskih proizvodov kopenskih živali, ribje olje, kolostrum (0,1 %).
DODATKI: Nutritivni dodatki: IU/kg: vit. A: 28 300; vit. D3: 920; vit. E: 360. mg/kg: vit. C: 130; železov sulfat monohidrat: 150; kalcijev jodat anhidrid: 2,5; bakrov sulfat pentahidrat: 38; manganov sulfat monohidrat: 40; cinkov sulfat monohidrat: 330; natrijev selenit: 0,23. Tehnološki dodatki: mg/kg: s tokoferolom bogati ekstrakti naravnega izvora: 65.
ANALITSKE SESTAVINE: beljakovine: 32,0 %, vsebnost maščobe: 21,0 %, surovi pepel: 7,5 %, surova vlaknina: 1,5 %, DHA: 0,05 %.
NAVODILO ZA HRANJENJE: navedena na embalaži. Brejost in laktacija: zadnje 3-4 tedne brejosti povečajte vaši psici količino hrane za vzdrževanje za do 25 %, med dojenjem pa za 2- do 3-krat, ob upoštevanju vzdrževanja idealne telesne pripravljenosti. Po odstavitvi količino za vzdrževanje zmanjšajte, da boste ohranili idealno telesno pripravljenost. Odstavljanje in razvoj: med odstavljanjem, od 3 do 6 tednov starosti, ponudite navlažene brikete 3- do 4-krat na dan. Po odstavitvi hranite v skladu z navodili v tabeli. Od 3 mesecev količino dodane vode postopno zmanjšujte. Za zdrav razvoj zagotovite svojemu psičku vzdrževanje vitkosti oziroma idealne telesne pripravljenosti. Dnevne količine prilagodite ? za 10 do 15 % povečajte ali zmanjšajte ? ravni dejavnosti vašega psička, njegovi telesni pripravljenosti in individualnim potrebam. Čisto, svežo pitno vodo mora imeti vedno na razpolago.

Tehnične specifikacije

VELIKOST PSA MALI
OKUS HRANE PIŠČANEC
KOLIČINA 700 G
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj