• Natisni

HRANA ZA PSE PURINA PRO PLAN PUPPY SENSITIVE LOSOS 3 KG

Šifra izdelka: 1803161

Cena:
19,99 € /KOS
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Super premium briketirana hrana za občutljive pasje mladiče Purina Pro Plan Puppy Sensitive z okusom lososa.

  • Manj alergijskih težav s kožo in dlako.

Super premium briketirana hrana za občutljive pasje mladiče Purina Pro Plan Puppy Sensitive z okusom lososa vam zagotavlja zdrav in uravnotežen razvoj vašega pasjega mladiča od 2 do 12 mesecev starosti. Vsebuje samo en izvor živalskih beljakovin in omega 3 maščobne kisline, kar zmanjša pojav z alergijami povezanih težav s kožo. Z dodanim vitaminom E in C, ki sta odlična antioksidanta in pomagata krepiti obrambni sistem.
SESTAVA: losos (21 %), dehidrirane lososove beljakovine (15 %), koruzni gluten, koruza, riž (11 %), živalska maščoba, digest, pesna pulpa, očiščena celulozna vlakna, kalijev klorid, rudnine, kalcijev fosfat, natrijev klorid. DODATKI: baker (bakrov sulfat) : 14 mg/kg, v ES dovoljeni dodatki: antioksidant.
VITAMINI: vitamin A 15000 ME/kg, vitamin D3 750 ME/kg, vitamin E (alfa-tokoferol) 500 mg/kg, vitamin C (L-askorbinska kislina) 100 mg/kg.
ANALITSKE SESTAVINE: surove beljakovine 32,0 %; kalcij 1,4 %; surove maščobe 20,0 %; fosfor 1,2 %; surov pepel 8,0 %; maščobne kisline omega 3 0,5 %; surove vlaknina 3,0 %. Za nadzorovanje zdravja vašega psa se redno posvetujte z veterinarjem.
NAVODILO ZA HRANJENJE: navedena na embalaži. Hranjenje med brejostjo in laktacijo: Zadnje 3 - 4 tedne brejosti in med laktacijo se obroki hrane lahko povečajo za 1,5 do 2-krat v primerjavi s količinami za vzdrževanje. Po laktaciji je treba samičino hrano prilagoditi tako, da bo ohranila idealno telesno pripravljenost. Hranjenje med odstavljanjem in razvojem: Psički dobijo v prvih treh tednih svojega življenja vse potrebne hranilne snovi od svoje matere. Naslednjih 3 do 6 tednov jim začnite ponujati navlažen Pro Plan Puppy 3- do 4-krat dnevno. Po odstavitvi hranite v skladu s priporočili iz tabele. Po treh mesecih starosti vlaženje postopoma zmanjšujte. Vzdrževanje vitke telesne mase pri mladičku je pomembno za zdrav razvoj. Priporočene dnevne količine je treba prilagoditi vremenskim razmeram, ravni dejavnosti psa in njegovi telesni pripravljenosti. Čisto, svežo pitno vodo mora imeti vedno na razpolago.

Tehnične specifikacije

VELIKOST PSA MLADIČKI
OKUS HRANE LOSOS
KOLIČINA 3000 G
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj