• Natisni

INDUSTRIJSKI TLAK AMAL HERPELIN 1060 13.5KG 3K EPOKSI MALTA

Šifra izdelka: 2461965

Cena:
56,69 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
HERPELIN 1060 je 3-komponentna epoksi malta sestavljena iz 2- komponentne epoksi smole in posebnega kremenčevega polnila.Za sanacijo poškodovanih tlakov v debelini od 0,5 do 1,5 cm (en sloj).Za nivojsko uskladitev tlakov v manjših debelinah (klančine).ODPRTI ČAS: 30 minut pri 200 C, čas se podaljšuje pri nižjih temperaturah.KOMP. A; 0,75 kg KOMP. B; 0,25 kg KOMP. C; 12,5 kg

 • Visok modul tlačne trdnosti.
 • Enostavna obdelava.

UPORABA Za sanacijo poškodovanih tlakov v debelini od 0,5 do 1,5 cm (en sloj). Za nivojsko uskladitev tlakov v manjših debelinah (klančine). PRIPRAVA PODLAGE Podlaga mora biti čista, suha, čvrsta in brez drugih nečistoč, ki lahko delujejo kot ločilci. Maksimalna dovoljena vlaga v podlagi je 4% (določeno s CM-aparatom) pri temperaturi med 15°C - 20°C. Maksimalna zračna vlažnost 85% pri 230C, pri 100C je dovoljena maksimalna zračna vlažnost 75%. Pred nanosom epoksi malte je potrebno podlago premazati s HERPELIN 1000 kot temeljni vezni sloj in nanj takoj nanesti epoksi malto HERPELIN 1060 DELO, MEŠANJE: V komponento A (smola) dodamo komponento B (trdilec) in nato s počasno vrtečim se mešalcem (maksimalno 300 obr/min) temeljito premešamo (2-3 minuti). Pripravimo samo toliko materiala, kolikor ga lahko porabimo v času preden se le ta strdi. Nikoli ne delamo direktno v originalni embalaži! Zmešani komponenti (A in B) vlijemo v priloženo vedro in med mešanjem dodajamo kremenčevo polnilo do željene gostote. Mešamo 3 - 5 minut, da dobimo homogeno zmes. Odprti/obdelovalni čas je 25 do 30 min pri temperaturi 20°C. Največja priporočena debelina epoksi malte v enem sloju je 1,5 cm. Maksimalno število slojev epoksi malte; dva. V primeru nanosa malto na malto, ali končnega premaza je potrebno prvi sloj prepojiti s HERPELIN 1000. Drugi sloj nanesemo po 12 urah. Priporočamo končno obdelavo površino malte z epoksi premazom HERPELIN 114.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


 • POZOR
 • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
 • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
 • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
 • STRUPENO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKIVARNOSTNI LIST


 • NEVARNO
 • ZDRAVJU ŠKODLJIVO PRI ZAUŽITJU
 • POVZROČA HUDE OPEKLINE KOŽE IN POŠKODBE OČI
 • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
 • SUM ŠKODLJIVOSTI ZA NEROJENEGA OTROKA
 • ZELO STRUPENO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj