• Natisni

INJEKTIRANJE TKK TEKAMAL INJEKCEM C 25KG

Šifra izdelka: 654497

Cena:
13,59 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Cementna injekcijska masa, primerna za injektiranje poškodovanega betona, zapolnjevanje finih razpok in segregiranih mest v betonu, injektiranje kamnitih in opečnatih zidov ipd. Uporablja se tudi za statično ojačanje betonskih konstrukcij.

  • Gotova mešanica.
  • Ustrezna pretočnost pri manjši količini vode.
  • Izboljšana vodonepropustnost.

LASTNOSTI IN PODROČJE UPORABE: Tekamal Injekcem je suha mešanica cementa oz. cementa in apna, mineralnih dodatkov in kemijskih dodatkov za doseganje boljše pretočnosti, preprečevanje segregacije, kompenzacijo krčenja in doseganje ustreznih trdnosti. Tekamal Injekcem uporabljamo za injektiranje poškodovanih betonov, zapolnjevanje finih razpok in segregiranih mest v betonu, injektiranje kamnitih in opečnatih zidov, ipd.: - Tekamal Injekcem C: betonski zidovi, statično ojačanje konstrukcij, ipd. - Tekamal Injekcem CA: sanacija starih objektov - kamniti, opečnati zidovi, zidani z apneno oz. podaljšano malto. PRIPRAVA INJEKCIJSKE MASE: Tekamal Injekcem vsipamo v vodo med mešanjem. Temeljito premešamo, pustimo par minut zoreti, ponovno premešamo in uporabimo v 20 ? 30 minutah, odvisno od količine dodane vode in temperature. Občasno jo premešamo. Priporočena količina vode za: Tekamal Injekcem C 40 - 47 l / 100 kg Tekamal Injekcem CA 60 - 65 l / 100 kg Če želimo kapilarno vodovpojnost Tekamal Injekcem zmanjšati, mu dodamo gostilo Cementol Hidrofob E - dodatek za izdelavo malt z zmanjšano kapilarno vodovpojnostjo. Na ta način zmanjšamo vodovpojnost injekcijske mase za 60 ? 80%. Priporočena dozacija Cementola Hidrofob E za: Tekamal Injekcem C 3 kg / 100 kg Tekamal Injekcem CA 4 - 5 kg / 100 kg Pri injektiranju večjih odprtin Tekamalu Injekcem lahko dodamo pesek ustrezne granulacije (mivka, fini pesek) v razmerju do 1 del mase : 2 dela peska. Uporabnik mora pri tem sam ugotoviti ali lastnosti tako pripravljene mase odgovarjajo zahtevam kvalitete za konkreten primer injektiranja (pretočnost, segregacija, trdnost, idr.)
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj