• Natisni

INVERTERSKI VARILNIK TIG ISKRA-VARJENJE TIG 210 AC/DC

Šifra izdelka: 2220770

Cena:
1.574,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €

  • PFC funkcija, izkoristek 96%.
  • Štiri oblike AC funkcije.
  • DC puls do 500Hz.

TIG 210 AC/DC spada med tehnično najbolj sodobne naprave. Izdelan je v inverterski tehniki z digitalnim posluževanjem. Na razpolago je širok izbor funkcij in nastavljanja parametrov. Vgrajeno ima funkcijo PFC ( Power Factor Correction ), ki napravi zmanjša porabo toka in poveča izkoristek na 96%. V režimu DC Pulse je mogoče nastaviti frekvenco pulziranja do 500Hz, kar ima za rezultat izredno stabilen oblok tudi pri najnižjih varilnih tokovih. Naprava je prvenstveno namenjena varjenju aluminija in njegovih zlitin z izmeničnim tokom ? v režimu AC. Izbiramo lahko štiri različne oblike izmeničnega toka: Sinusni, pravokotni, trapezni, trikotni. V režimu DC lahko varimo nerjavna jekla, bakrove zlitine in titan. Na področju MMA lahko varimo oplaščeno elektrodo do premera 4,0mm. Naprava je namenjena najbolj zahtevnim varilcem v obrti in v industriji. V kompletu je: Naprava, gorilnik, reducirni ventil, masa kabel, cev za plin, navodilo za uporabo. Na razpolago je dodatni pribor: Nožna komanda ( pedal ), gorilnik, kjer je mogoče nastavljati varilni tok na ročaju gorilnika.

Tehnične specifikacije

VRSTA ELEKTRIČNEGA APARATA TIG INVERTERSKI
TIP VARJENJA MMA/TIG
PRIKLJUČNA NAPETOST 1X230 V
JAKOST VAROVALKE 16 A
OBMOČJE VARILNEGA TOKA OD - DO 5-200 A
TEŽA 22 KG
OBREMENILNI KOLIČNIK 35% PRI 210A
HLAJENJE GORILNIKA G
POSTOPEK VARJENJA TIG AC/DC
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj