• Natisni

IZDELEK RAL MONTAŽA 3MONT TRAK OUT 75 MM ZUNANJI - 10M ROLA

Šifra izdelka: 2464642

Cena:
13,59 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
V skladu s Pravilnikom o učinkoviti rabi energije 10/2008 moramoposkrbeti za trajno zatesnitev reg med oknom, zunanjimi vrati ingradbenim telesom z notranje in zunanje strani. Za zatesnitevobstaja več variantnih rešitev, ki jih je glede na posebnosti objektaali materialov, treba predvideti v projektu.

  • Elastičnost v vseh smereh.
  • Zagotavljata trajno tesnjenje reg.
  • Oprijemljivost na vse vrste okenskih okvirjev.

3MONT TRAK IN (rdeč = paro nepropusten) in 3MONT TRAK OUT (bel = paro propusten) je sistem tesnilnih trakov za hitro in varno tesnjenje zaključnih reg med okni ali zunanjimi vrati in zidom, ki je paro nepropusten na notranji strani in paro propusten na zunanji strani, glede na ENEV, DIN 4108-7 in RAL smernice. Kombinacija 3MONT TRAK IN in 3MONT TRAK OUT zagotavlja ustrezen koeficient za prepustnost vodne pare sd vrednost > 10 : 1 (notranji : zunanji), preprečitev prehajanja vlage iz zunanje strani rege v notranjost. 3MONT TRAK IN in 3MONT TRAK OUT sta elastična v vseh smereh, kar omogoča optimalno prenašanje dilatacij in zagotavljata trajno tesnjenje reg. Oba tesnilna trakova se po nalepitvi na zid prekrije z ometom, malto ali se ju prebarva, tako da se ju popolnoma zaščiti. PODROČJE UPORABE 3MONT TRAK IN (rdeč = paro nepropusten) in 3MONT TRAK OUT (bel= paro propusten) je sistem tesnilnih trakov za hitro in varno tesnjenje zaključnih reg med okni ali zunanjimi vrati in fasado. NAVODILA ZA UPORABO Površine, na katerih se uporabljata tesnilna trakova, morajo biti trdne, čiste, suhe, brez olj, maščob in prahu. Zelo pomembno je, da se pravi trak lepi na pravo stran okenskega okvirja (rdeč na notranjo stran, bel na zunanjo stran)! 3MONT TRAK odvijte iz koluta in ga odrežite 10 cm več kot ga potrebujete. Odstranite zaščitno plast na lepilu in ga pričnite previdno lepiti na bočno stran okenskega okvirja. To ponovite še na ostalih treh stranicah okvirja. Tako pripravljeno okno nato fiksirajte v pripravljeno odprtino. Rego med oknom in steno zapolnite s 3MONT PU FLEX. Ko pena utrdi, pritrdite 3MONT TRAK na steno s pomočjo ene od naslednjih tesnilnih mas: s 3MONT KIT IN ali 3MONT KIT OUT ali s TEKAFIKS BT. Nanesite eno ali več plasti tesnilne mase, ki izravna tudi vse neravnine na strani stene in pogladite s spatulo, nato pa previdno položite trak na tesnilno maso. Preverite, da se trakovi v vogalih prekrivajo! Uporabite valjček, da dosežete optimalno lepljenje. Za brezhibno izvedbo štukature zagotovite, da bo celotna površina traku, katero bomo prekrivali, pravilno zalepljena na steno. Zagotovite, da ne bo praznin pod tesnilnim trakom! Tesnilne trakove se zato lahko uporablja celo na neravnih površinah. Tesnilna trakova na koncu prekrijemo s komercialno razpoložljivimi ometi ali zunanjimi barvami.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj