• Natisni

KAMINSKI VLOŽEK NORDICA MONOBLOCCO 800 ANGOLO SX

Šifra izdelka: 2243903

Cena:
3.499,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Kurišče je obloženo z odlitki iz sive litine in šamotnimi ploščami, nosilec rešetke in pripadajoča rešetka sta iz sive litine. Sestav zgorevalne komore je nepredušno zaprt z varjenjem in obložen z ohišjem iz pocinkane pločevine.Naprave 800 imajo kurišče hrbtno steno dvojne debeline, z luknjano ter odstranljivo ploščo.Skozi te odprtine prihaja v kurišče segret zrak, s tem se doseže dodatno zgorevanje in s tem večji izkoristek ter zmanjšanje emisij nezgorelih plinov.

Panoramska vrata so montirana na raztegljivih krogličnih vodilih, ki zagotavljajo trdno, tiho in zanesljivo delovanje. Protiutež za dviganje vrat držita dve močni verigi s pripadajočimi verižniki. Keramično steklo (odporno do 700° C) vrat omogoča očarljiv pogled na plamene gorenja in preprečuje kakršno koli uhajanje isker in dima. Ogrevanje prostora se izvaja: - S konvekcijo: s prehodom zraka skozi plašč in oblogo nape se oddaja toploto v prostor. - S sevanjem: toplota se v prostor oddaja s sevanjem skozi panoramsko steklo in ohišje iz sive litine. Naprava je opremljena z regulatorjem primarnega in sekundarnega zraka, s katerima se regulira zgorevanje. Z regulatorjem primarnega zraka, ki se nahaja v pod vrati kurišča, se regulira prehod primarnega zraka skozi predal za pepel in rešetko proti gorivu. Primarni zrak je potreben za proces gorenja. Predal za pepel se mora redno prazniti, da pepel ne bi oviral vstop primarnega zraka za zgorevanje. S pomočjo primarnega zraka se plamen tudi ohranja. Med kurjenjem drv mora biti regulator primarnega zraka le malenkost odprt, kajti v nasprotnem primeru drva zgorijo prehitro, sama naprava pa se lahko prekomerno segreje. Sekundarni zrak prehaja po notranjosti dveh stranskih nosilnih profilov, se segreje in sproži dvojno zgorevanje, obenem tudi ohranja čisto steklo vrat (regulator povsem desno

Tehnične specifikacije

ENERGENT DRVA
SISTEM OGREVANJA TOPLOZRAČNI
MOČ 10 KW
ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO 287 M3
PREMER DIMNE CEVI 200 MM
PRIKLOP DIMNIKA ZGORAJ
ŠIRINA 879 MM
VIŠINA 1570-1605 MM
GLOBINA 612 MM
TEŽA 271 KG
BARVA ČRNA
IZKORISTEK 80,9 %
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj