• Natisni

KAVNI EXPRESSO AVTOMAT BOSCH TES 60321 RW

Šifra izdelka: 2264461

Cena:
799,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Črpalka s pritiskom 15 barPametni grelec: idealna temperatura za pripravo kave in aromeS pritiskom na gumb do širokega izbora kavnih napitkovEnostavna uporabaKeramični mlinčekPrimeren tudi za manjše pisarne

  • Slovenski izdelek.
  • Enostavno čiščenje.

Kopica različnih kav - hitro in enostavno z enim dotikom. Pametni grelec Intelligent Heater v notranjosti: idealna temperatura za pripravo kave in polna aroma s pomočjo sistema SensoFlow System Kopica različnih kav s samo enim pritiskom na gumb: espresso, caffe crema, cappuccino, caffe latte in latte macchiato. Hitro in priročno. MilkClean: celoten mlečni sistem se očisti s pritiskom na gumb. Hitro, priročno in predvsem higienično. Ceram Drive: visokokakovostni mlinček, izdelan iz trpežne keramike SinglePortion Cleaning: popolno praznjenje vseh cevi po vsaki pripravi kave. Okus Inovativni sistem gretja "sensoFlow System" AromaPro Concept: idealen kontaktni pritisk za optimalno ekstrakcijo arome One-touch funkcija: Espresso, Café Creme, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte z enim pritiskom na gumb AromaDouble Shot - zelo močna kava Individualno nastavljiva temperatura za kavo (3 stopnje), Primerno za BRITA Inteza vodni filter: zmanjša vsebnost vodnega kamna v vodi ter filtrira snovi, ki vplivajo na vonj in okus Udobje IndividualCup Volume: individualno nastavljiva velikost skodelice Po višini nastavljiva izliv za kavo : primerno tudi za 15 cm visoke skodelice za Latte Macchiato Možnost izbire dveh skodelic za Espresso, kavo: dve skodelici pripravimo hkrati Snemljiv rezervoar za vodo (prostornina 1.7 l) Fleksibilna uporaba mleka: odločite se sami, ali želite mleko črpati iz posode za mleko ali npr. iz tetrapaka Kratka navodila za uporabo vedno pri roki v notranjosti aparata Delovanje Visokovrednostna keramična enota za mletje ceramDrive One-Touch mlečni kavni napitki z izvrstno mlečno peno zahvaljujoč inovativnemu penilcu mleka Mlečna pena, toplo mleko in vroča voda na voljo ločeno Skrajšan čas segrevanja: najhitrejša prva skodelica! Vodna črpalka s pritiskom 15 bar Ločena posoda za drugo, že zmleto kavo AutoOff stikalo: naprava se samodejno izklopi po vnaprej določenem času (0 W porabe energije) Garancija 15.000 skodelic: konstantna visoka kvaliteta aparata od prve do 15.000. skodelice (velja za nekomercialno uporabo v 24 mesecih) Čiščenje Odstranljiva kuhalna enota SinglePortion funkcija čiščenja zagotavlja dober okus kave in brezhibno čistočo: popolna izpraznitev vseh cevi po vsaki pripravi napitka Samodejni program hitrega izpiranja ob izklopu, vklopu MilkClean: hitro in enostavno čiščenje sistema za penjenje mleka - s pritiskom na gumb in paro za optimalno higieno Snemljiva šoba za mleko: za enostavno čiščenje pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju Snemljiv prestreznik vode s posodo za kavno usedlino Avtomatski program za čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna Razno Osvetlitev gumbov, Posoda za zrna s pokrovom za ohranjanje arome do 300 g Prilagodljiva nastavitev mletja (večstopenjsko) Na voljo različni jeziki prikaza Zaščita pred otroci: nenamerno kuhanje kave ni mogoče Predal za kabel: (1 m dolg priključni kabel) Priključna moč: največ 1500 W Dodatni pribor Priloženi dodatki: merilna žlica, testni listič za ugotavljanje trdote vode

Tehnične specifikacije

VRSTA KAVNEGA AVTOMATA EXPRESSO
MOČ 1500 W
PROSTORNINA POSODE - L
PRITISK TLAČNE ČRPALKE 15 BAR
BARVA SREBRNA
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj