• Natisni

KONTAKTNI ŽAR TEFAL GC 702 OPTIGRILL STEAK ŽAR

Šifra izdelka: 2578754

Cena: 229,90 €

Akcijska cena: 149,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 80,00 €

Cena velja od 1. 07. 2016 do 30. 12. 2016
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Moč: 2000 W, 6 programov priprave hrane: burger, zrezek, sendvič, klobasa, steak, riba. Poseben termostat za prepoznavanje debeline mesa ? svetlobni indikator za optimalno pripravo steaka po želji (od surovega do dobro pečenega). Dodan odcejevalnik sokov ? velik in odstranljiv. Peka z minimalno količino maščobe. Odstranljivi alu plošči z neoprijemljivo oblogo, pralni v pomivalnem stroju. Žar površina: 600 cm2. Odstranljiva el. vrvica za lažje shranjevanje.

  • Edinstven termostat.
  • Senzor za zaznavanje debeline steaka.
  • 6 programov za pripravo mesa in sendvičev.

Namizni žar Optigrill je tehnološko dovršen žar, s 6 prednastavljenimi programi za pečenje različnih vrst hrane: burger, zrezek, sendvič, klobasa, steak, riba. INOVACIJA - Vsebuje poseben termostat za prepoznavanje debeline mesa ? indikator za optimalno pripravo steaka po želji (od delno surovega do dobro pečenega), ki svetlobno in glasovno signalizira kako je steak pečen. Žarne plošče, dimenzije 600 cm2 so odstanljive in pralne v pomivalnem stroju. Za preprečevanje iztekanja sokov je priložen odstanljiv velik odcejevalnik. Moč 2000 W: zagotavlja, da so odlični obroki hitro in kvalitetno pripravljeni. Za lažje shranjevanje je električna vrvica odstanljiva.

Tehnične specifikacije

MOČ 2000 W
BARVA SIVA
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA ŽARA OBOJESTRANSKI ŽAR
FUNKCIJE ŽARA KONTROLNA LUČKA NASTAVLJIVA TEMP. TERMOSTAT ŽLEB Z
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj