Galerija slik

Dan se prične in konča v kopalnici. Zato je še kako pomembno, da se v njej dobro počutimo. Oglejte si nove linije keramičnih ploščic in izbirajte med tistimi, ki so vam blizu po barvi, stilu in karakterju.

Vsi, ki zaupajo preverjenim rešitvam, bodo med linijami keramičnih ploščic Standard našli najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Linije klasičnega izgleda, s katerimi boste v kopalnico vnesli svežino, preprostost, ki bo brezčasno lepa še po več letih. Za prave klasike, ki uživajo v enostavnih rešitvah in cenijo učinkovito in praktično uporabo.
Za mlade in mlade po srcu smo ta hip najbolj atraktivne linije keramičnih ploščic združili pod ime Popular. Pod to razvrstitvijo boste našli moderne linije keramičnih ploščic, ki izstopajo po barvi, obliki ali tehnični dovršenosti. Izbirate lahko med toplimi, naravnimi odtenki, ki so zelo popularni, saj omogočajo kombiniranje z dodatki v drznejših barvah. Zanimive so ploščice velikih formatov, ki velikopotezno zaokrožijo prostor in mu dajo edinstven pečat. Pomemben aspekt so tudi ploščice z različnimi dekorji - z elementi grafitov do motivov vtisnjenih v teksturo ploščic.
Za vse, ki prisegajo na najvišjo kakovost, prefinjeno izdelavo in dovršene vzorce. Linije keramičnih ploščic Selected so na voljo v različnih dimenzijah, mnogo barvah, vzorcih in bordurah. So odraz visoke kakovosti, odličnega izgleda z uporabo najbolj napredne tehnologije in izpolnjujejo pričakovanja najbolj zahtevnih kupcev.

Naroči se na brezplačen 3D izris!

ZAKAJ prijava na 3D izris!

  • Rezervacija termina prilagojena vašemu času,
  • deležni ste individualne obravnave,
  • prejmete brezplačen 3D izris ... več

Z izpolnitvijo obrazca prejmete 100 % NEOBVEZUJOČ KLIC, ki vodi do:

  • termina za izris kopalnice,
  • strokovnega svetovanja,
  • kopalnice vaših sanj.

Izbirajte med več kot 1.900 izdelki.

Želiš postati sam svoj mojster?

Ne glede na velikost kopalnice ste lahko kreativni in uporabite ploščice različnih formatov, barv, motivov, bordur in mozaikov … Vendar pozor, za dober rezultat je potrebno upoštevati določena pravila.

Načrtuj svojo kopalnico.

Sami izrišite svojo novo kopalnico. Preizkusite novo spletno aplikacijo.

Zakaj izbrati Merkur?

Svetovanje in 3D izris

Naši usposobljeni prodajalci vam bodo strokovno svetovali in vam za lažjo odločitev brezplačno izrisali vašo kopalnico.

Obročno plačevanje

Celotne stroške prenove vaše kopalnice lahko plačate na obroke.

Nakup z vgradnjo

Prihranek pri nakupu izdelkov z vgradnjo zaradi nižje davčne stopnje.

Nagrada Best Buy

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Več ...

Kako do nove kopalnice?

Načrtovanje

Svetovanje, 3D izris, ogled in izmere na domu, individualna obravnava, izdelava tipske ponudbe v okviru oglaševane cene.

Montaža

Demontaža stare kopalnice in odvoz materiala na deponijo, zidarska, vodoinštalaterska dela, predelava elektroinštalacij ...

Prevzem

Primopredaja po natančnem pregledu izvedenih del.

Več ...

MerkurArmaturePloščicePohištvoKadiKabineGalanterijaKopalnica3D izrisGalerijazakajMontažaStandardPopularSelectedSvetovanjeObročno plačevanjeBestBuyNačrtovanjeInspiracijaPrevzemSam svoj mojsterNasvetiInštalacijeNakup z vgradnjoVgradnjaKopalnicoIzriši kopalnico samIzdelkiSanitarniIdejaRešitevBrezplačnoObravnavIndividualnaStrokovnoKontaktAplikacijaNaročilo

Od ideje do rešitve

Bi radi prenovili kopalnico pa nimate ideje kakšna naj bi bila? Dovolite, da vas navdušimo! Poglejte slike, ki prikazujejo najnovejše trende in zagotovo boste dobili idejo za vašo novo kopalnico. Na naši spletni strani smo pripravili nekaj predlogov izrisov kopalnic, ki smo jih razdelili v tri kategorije: Standard, Popular in Selected. Zakaj za prenovo kopalnice izbrati Merkur? Naši usposobljeni prodajalci vam bodo strokovno svetovali in vam za lažjo predstavo vaše nove kopalnice naredili brezplačni 3D izris. Stroške prenove vaše kopalnice lahko razporedite, saj vam nudimo plačilo na obroke. Prav tako lahko prihranite pri nakupu izdelkov z vgradnjo zaradi nižje davčne stopnje. V Merkurju boste našli najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Pri nas vam nudimo vse, da bo vaša kopalnica kot iz sanj. Kakovostne kopalniške inštalacije so predpogoj za zadovoljnega uporabnika. Zagotovite si pravi grelnik vode (električni ali kombinirani). V ponudbi imamo različne vrste sifonov, ventilov, zračnikov ter lepil in mas za keramiko. Izbira stenskih in talnih keramičnih ploščic je široka, zato boste zagotovo našli pravo barvo, velikost in vzorec. V Izbrani ponudbi sanitarne keramike boste našli pravi umivalnik, wc školjko, pisoar in seveda kad in kabino za prhanje. Prav tako imamo v Merkurju masažne kadi in kabine, če si želite masaže. Na vas čaka tudi velik izbor armatur. Ne pozabite razmisliti, kakšen kopalniški blok ali omarico potrebujete. Ponudba le-teh je iz različnih materialov in barv. Izbrana kopalniška galanterija pa bo vašo kopalnico dokončno popestrila. V naši ponudbi boste našli različne kopalne zavese s katerimi boste zaščitili vašo kad in kopalnico pred nepotrebnim pršenjem vode med tuširanjem, kopalniške preproge, ogledala in ostali kopalniški pribor: dozirnik za milo, držalo za wc papir, držalo za brisače, lonček za zobne ščetke in mnoge druge. Naj bo vaša kopalnica opremljena v stilu, ki ga ima samo Merkur!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj