• Natisni

Masažne kadi in kabine

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Masažne kadi in kabine

Ste že kdaj pomislili na domačo lastno masažno kad ali kabino? Naj to sedaj ne bodo le vaše sanje in razmišljanja. Svoje želje uresničite s pomočjo Merkurja. V naši široki ponudbi boste zagotovo našli ustrezno masažno kad ali kabino, ki se bo ujemala s celotnim prostorom, hkrati pa bo zadovoljila tudi vse vaše potrebe in želje.

Glede na količino prostora, ki ste ga namenili masažni kadi, lahko izbirate med različno velikimi kabinami in kadmi. Večinoma zasedejo le nekoliko več prostora kot klasična polkrožna kotna kabina. Če pa že imate kad, ki vam je po obliki in velikosti všeč, potem se odločite le za nakup masažnega stebra.

Med seboj se razlikujejo po številu različnih funkcij, ki vam jih ponujajo. Vse pa imajo poleg tudi klasično ročajno in stropno prho. Večina masažnih sistemov je zelo sodobnega videza, vendar z izbiro masažnega stebra lahko lepo dopolnite tudi kakšen bolj klasičen izgled kopalnice. Različne oblike in dizajni vam omogočajo čim boljšo izbiro za vašo kopalnico, da se bo tudi ta element kar se da dobro vključil v celoten ambient.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 689 € 0 € do 689 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. FEROTEHNA (8)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.