• Natisni

Kopalniška galanterija

50 % popust velja na zadnje kose kopalniške galanterije na zalogi oz. do prodaje zalog. Ne velja za izdelke, vključene v druge Merkurjeve akcije. Ne velja v franšiznih prodajalnah.

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Zavese

Ogrodja za zavese

Preproge

Ogledala

Galanterija

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Končen izgled vam dodeli kopalniška galanterija

Kopalnici lahko kadarkoli vdahnete novo svežino z majhnimi dodatki. Kopalniški dodatki bodo poskrbeli za večjo urejenost, dekorativno in funkcionalno popestrili vaš prostor. Glede na izbran stil v kopalnici izberite galanterijo.

Kopalno kad ali tuš kabino lahko opremite z novimi zavesami, ki so na voljo v različnih dimenzijah in vzorcih. Glede na material izberite običajne PVC ali tekstilne kopalniške zavese. Za zavese potrebujete tudi ogrodje, ki je na voljo v beli plastiki ali sivem kromu. Poleg barve jih izberite še glede na dimenzije, dolžino in premer.

Za varnost pred zdrsi v kopalnico namestite kopalniške preproge, ki so lahko tekstilne, PVC ali gumijaste.
Med seboj se razlikujejo glede na obliko (pravokotna, oblika rože, posebno oblikovana za prileganje sanitarnim izdelkom) in dimenzije. 

Ker v kopalnici skrbimo za osebno higieno, lahko v njej uredimo tudi prostor za ličenje in urejanje pričeske. Naj vam pri tem pomaga kopalniško ogledalo. Nekatera vsebujejo dodatno polico ali lučko s stikalom.
V Merkurjevem centru najdete širok nabor kopalniške galanterije.
Našli boste vse od dodatnih poličk, držala za milo, WC papirja ali brisače, milnika, posodice in ščetke za WC, dodatnih sedal za tuš kabino ali kad, kozarčka za ščetke, podstavka za milo in drugih dodatkov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 260 € 0 € do 260 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AQUAESTIL (5)
 2. ARMAL (3)
 3. AWD (48)
 4. BACCHETTA (14)
 5. BIVA (4)
 6. CORONET (16)
 7. FEROTEHNA (8)
 8. HIGI (3)
 9. IDEAL STANDARD (1)
 10. IO BAGNO (11)
 11. IOTTI (2)
 12. KOIN (2)
 13. KOLPA SAN (21)
 14. METAFORM (4)
 15. MSV (185)
 16. PLASTICOS (44)
 17. SANIPLAST (32)
 18. SPIRELLA (145)
 19. VAFRA (2)
 20. WENKO (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.