• Natisni

Dvoročne armature

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 33
1 2 3 4
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 33
1 2 3 4

Dvoročne armature

Vsak umivalnik, bide ali kad potrebujejo za dovajanje vode armaturo. Ta je lahko enoročna ali dvoročna. Armature so nekoliko cenejše za prenovo kot posamezni kopalniški elementi. zato vas bo prenova manj obremenila, če boste želeli izgled kopalnice zamenjati samo s pomočjo kopalniških armatur. Tudi njihova zamenjava lahko veliko vpliva na celoten izgled in s tem posledično na vzdušje prostora.

Širok nabor različnih oblik, linij in materialov, ki vam jih ponujamo v Merkurju, omogoča, da boste izbrali najbolj optimalno in ustrezno rešitev za vašo kopalnico. Izdelane so lahko iz različnih materialov – nerjavečega jekla (inox), granita ali kombinacije obeh materialov.

Lastnost dvoročnih armatur je, da se toplota vode regulira s pomočjo dveh ročk, ki so po navadi vrteče.

Glede na prostor, ki ga opremljate, njegovo vzdušje ter vaše potrebe oz. želje. Z ustrezno izbiro lahko dobro dopolnite prostor in njegov izgled vzdignete na dodatno raven. Naj se tudi armature ujemajo s kopalniškim pohištvom, sanitarnimi izdelki in galanterijo.

Priporočamo vam, da si preberete Merkurjeve nasvete, s pomočjo katerih boste enostavneje opremili kopalnico. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri izbiri opreme.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 306 € 0 € do 306 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. STIL (1)
  2. TALIS S2 (1)
  3. UNITAS (31)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.