• Natisni

Kombinirani grelniki vode

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 20
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 20
1 2 3

Kombinirani grelniki vode

Pri prenovi stare kopalnice ne pozabite tudi na nov grelnik vode. Novi grelnik vode bo veliko učinkovitejši od starega, prav tako pa boste z njegovo uporabo prihranili marsikateri strošek elektrike, saj so sodobni grelniki oblikovani zelo varčno in ekonomično. To so le nekatere prednosti, ki definirajo sodobne grelnike vode.

Verjetno si ne predstavljate kako bi jutranje prhanje potekalo ob ledeno hladni vodi? Zato je edina prava izbira grelnik vode ali »bojler«. Odločite se lahko za električni grelnik vode ali kombinirani grelnik vode. Slednji omogoča ogrevanje vode preko dveh toplotnih virov – na primer ogrevanje na elektriko in trda ali tekoča goriva, daljinsko ogrevanje ali sončno energijo.

Glede na prostor, ki ste ga namenili za grelnik vode, lahko izberete pokončnega ali vodoravnega, ki se ga montira na steno. Izberete pa lahko tudi ležečega s pritrditvijo na strop.

Po funkcionalnosti se razlikujejo še glede na to ali so netlačni ali tlačni. Prvi so namenjeni za več odjemalnih mest, tlačni pa samo za enega.

V Merkurjevi ponudbi boste našli ustreznega za vašo kopalnico. Izbirate lahko med različnimi proizvajalci (blagovnimi znamkami), oblikami in prostornino. Glede na število družinskih članov izberite ustrezno prostornino, ki bo zagotovila toplo vodo za vse člane.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 300 € 0 € do 300 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. GORENJE TIKI (18)
  2. METALAC BOJLER (2)

PROSTORNINA

  1. 100 L (6)
  2. 120 L (6)
  3. 80 L (8)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.