• Natisni

Kopalniško pohištvo

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Kopalniški bloki

Omarice iz umetnih mas

Lakirane omarice

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Kopalniško pohištvo

Poskrbite, da bo izgled kopalnice dovršen tudi zaradi kopalniškega pohištva. Izbirate lahko med različnimi kopalniškimi bloki, omaricami iz umetnih mas ter lakiranimi omaricami. V kopalnici imamo po navadi številne majhne drobnarije in kopalniško galanterijo, ki jo moramo nekam postaviti oz. pospraviti, ko jo ne potrebujemo. Prav tako moramo nekam pospraviti brisače, toaletni papir in izdelke za osnovno higieno.

Zato si izberite ustrezen kopalniški blok in ga umestite med kopalniške sanitarne izdelke. Lahko se odločite za sestav, ki vsebuje še stenske omarice in ogledalo, spodnje omarice pa imajo vgrajen lijak. Med seboj se razlikujejo po dimenzijah, tako da se zagotovo najde kopalniški blok tako za manjše kot tudi večje kopalnice.

Potrebujete le nekaj dodatne odlagalne površine in vam je celoten kopalniški blok preveč? Potem so za vas ugodna izbira omarice iz umetnih mas. Te so lahko kotnih oblik ali pa večdelne pravokotne, ki imajo lahko na prednji strani ogledalo in več različnih predelov za shranjevanje.

Po navadi se večina kupcev odloča za namestitev takšnih omaric nad lijak.

V kopalnico sodijo tudi lakirane omarice – lahko jih uporabite, da nanje montirate lijak ali pa izberete pokončno ozko stensko omarico. Poskrbite, da bodo pripomočki za nego telesa lepo pospravljeni v vaših novih omaricah.

Vas o kopalniškem pohištvu zanima še kaj več? Ne veste kako bi začeli s prenovo? Potem so odlična izbira naši nasveti o kopalnici. Sprehodite se skozi številne nasvete in zagotavljamo vam, da boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju vaše kopalnice.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 719 € 0 € do 719 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AQUAESTIL (13)
  2. FEROTEHNA (14)
  3. GORENJE KOPALNICE (2)
  4. IOTTI (7)
  5. JOKEY (6)
  6. KOLPA SAN (50)
  7. LIAISON (9)
  8. PLASTICOS (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.