• Natisni

Lepila in mase za keramiko

Lepila za ploščice

Fugirne mase

Pribor

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Lepila in mase za keramiko

Vas zanima kako čim enostavneje namestiti nove keramične ploščice? To sedaj lahko storite s pomočjo lepila in mase za keramiko.

Uporabite ustrezno lepilo za kopalniške keramične ploščice in njihovo polaganje ni bilo še nikoli tako preprosto in hitro. Izbirate lahko med različnimi količinami lepila kot tudi različnimi dodatki zanje.

Za popoln izgled kopalniških ploščic na koncu uporabite še fugirno maso, s katero boste lepo zaprli medsebojna stičišča ploščic. S tem boste preprečili, da bi se med ploščicami nabirala umazanija, prav tako pa bo njihova stabilnost veliko večja, kot pa če fugirne mase ne bi uporabljali.

Opremili ste se z lepilom za ploščice, imate ustrezno fugirno maso, sedaj pa potrebujete še ustrezen pribor, da bo delo potekalo pravilno in enostavno. Brez pribora in ustreznega orodja ne boste dosegli takšnega končnega izgleda, kot ste si morda zamislili. Med obvezen pribor sodijo spojke, lopatica, goba, ježkast valjček, čistilo in še marsikaj drugega.

Želite sami položiti ploščice in ne želite imeti še dodatnega stroška z najemom mojstra? Ne veste kako in kje bi začeli? Potem preglejte naše nasvete, kjer boste našli marsikatero zanimivo informacijo in trik kako najenostavnejše položiti ploščice.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 221 € 0 € do 221 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BAUMIT (1)
 2. CINKARNA (12)
 3. CODEX (21)
 4. HENKEL (62)
 5. JUB (28)
 6. KEMA (86)
 7. MAPEI (213)
 8. MITOL (2)
 9. MQ (2)
 10. SIKA (10)
 11. STATUS (6)
 12. TEKADOM (1)
 13. UNIHEM (26)
 14. WEBER (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.