• Natisni

Lepila in mase za keramiko

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Lepila za ploščice

Fugirne mase

Pribor

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Lepila in mase za keramiko

Vas zanima kako čim enostavneje namestiti nove keramične ploščice? To sedaj lahko storite s pomočjo lepila in mase za keramiko.

Uporabite ustrezno lepilo za kopalniške keramične ploščice in njihovo polaganje ni bilo še nikoli tako preprosto in hitro. Izbirate lahko med različnimi količinami lepila kot tudi različnimi dodatki zanje.

Za popoln izgled kopalniških ploščic na koncu uporabite še fugirno maso, s katero boste lepo zaprli medsebojna stičišča ploščic. S tem boste preprečili, da bi se med ploščicami nabirala umazanija, prav tako pa bo njihova stabilnost veliko večja, kot pa če fugirne mase ne bi uporabljali.

Opremili ste se z lepilom za ploščice, imate ustrezno fugirno maso, sedaj pa potrebujete še ustrezen pribor, da bo delo potekalo pravilno in enostavno. Brez pribora in ustreznega orodja ne boste dosegli takšnega končnega izgleda, kot ste si morda zamislili. Med obvezen pribor sodijo spojke, lopatica, goba, ježkast valjček, čistilo in še marsikaj drugega.

Želite sami položiti ploščice in ne želite imeti še dodatnega stroška z najemom mojstra? Ne veste kako in kje bi začeli? Potem preglejte naše nasvete, kjer boste našli marsikatero zanimivo informacijo in trik kako najenostavnejše položiti ploščice.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 221 € 0 € do 221 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BAUMIT (1)
 2. CINKARNA (12)
 3. CODEX (21)
 4. HENKEL (61)
 5. JUB (28)
 6. KEMA (88)
 7. MAPEI (208)
 8. MITOL (2)
 9. MQ (2)
 10. SIKA (10)
 11. STATUS (6)
 12. UNIHEM (26)
 13. WEBER (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.