• Natisni

KOTNI ROČNI BRUSILNIK BOSCH GWS 17-125 CIX

Šifra izdelka: 2282415

Cena:
262,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €

Funkcije -Omejitev zagonskega toka -Motor Champion -Sistem Constant Electronic -Neposredno hlajenje -Funkcija KickBack Stop -Mehak zagon -Zapora stikala -Zaščita pred preobremenitvijo -Proti zasuku varen zaščitni pokrov -Glavni ročaj s sistemom Vibration Control -Zaščita pred ponovnim zagonom Pameten zavorni sistem za učinkovito delo z dobro zaščito uporabnika ?Učinkovito in udobno delo: močan 1.700 W motor in do 70 % krajši čas zaustavljanja ?Magnetni zavorni sistem deluje neodvisno od zunanjih vplivov prahu in olja, zanesljiv pa je tudi v primeru izpada električnega toka ?Zavorni sistem ne potrebuje vzdrževanja ter ne vpliva na življenjsko dobo orodja in oglenih ščetk ?Visoka zaščita uporabnika s pomočjo vgrajenega varovanja proti odvijanju. Povečana vpenjalna moč s pomočjo posebnega finega navoja M14 x 1,5 deluje protizaviralno in preprečuje nenamerno sprostitev nastavka. ?Dolga življenjska doba po zaslugi neposrednega hlajenja motorja, zaščite motorja pred preobremenitvijo in daljše življenjske dobe oglenih ščetk ?Funkcija KickBack Stop, zaščita pred ponovnim zagonom, proti zasuku varen zaščitni pokrov in zmanjševanje vibracij zagotavljajo izjemno zaščito uporabnika ?Optimirano vodenje zraka in izboljšana zaščita pred prahom ?Omejitev zagonskega toka in mehak zagon ?Zaščitni pokrov je mogoče nastavljati brez uporabe orodja ? hitra in enostavna nastavitev, zanesljiva zaščita ?Glava gonila je vrtljiva v korakih po 90° ?Ročaj je mogoče namestiti na levo ali na desno stran ?Dodatni ročaj s sistemom Vibration Control, ki zmanjša vibracije do 40 % za neutrujajoče delo (EN 60745)

Tehnične specifikacije

TEŽA 2,4 KG
PREMER PLOŠČE DO 125 MM
VRSTA ELEK. BRUSILNEGA STROJA KOTNI ROČNI
MOČ 1700 W
ŠTEVILO VRTLJAJEV 11.500 VRT/MIN
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj