• Natisni

KOTNI ROČNI BRUSILNIK METABO WEV 15 - 125 QUICK

Šifra izdelka: 2516880

Cena:
202,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Kotni brusilnik WEV 15 - 15 QUICK

  • Kompakten kotni brusilnik.
  • 1500 W.
  • Metabo Marathon motor.

Lastnosti: - Kompaktna kotna brusilka z dolgo življenjsko dobo, robustna in močna majhnim premerom ročaja; zagotavlja neutrudljivo držanje brusilke med delom - VTC elektronika za nastavitev vrtljajev in konstantno število vrtljajev med delom, ne glede na obremenitev (ali preobremenitev) obdelovalne plošče - Termična zaščita motorja pred preobremenitvijo - Novi patentirani Metabo Marathon motor z 50% večjim navorom in do 20 % višjo mejo preobremenitve za hitrejše delo in dolgo življenjsko dobo - Nikoli hitreje; M-Quick-System za hitro zamenjavo diskov brez dodatnega orodja. - Nastavitev zaščite obdelovalne plošče brez dodatnega orodja. - Metabo S-automatic mehanska varnostna sklopka se sproži takoj ko pride do zagrabitve obdelovalne plošče za največjo varnost in zaščito - Stranski ročaj z Metabo VibraTech (MVT) tehnologijo blaženja tresljajev - Možnost zasuka menjalnika po 90 st. korakih za priročnejši položaj vklopnega stikala - Avto-stop karbonske krtačke za zaščito motorja - Zaščita pred ponovnim zagonom, če pride do izpada električne energije

Tehnične specifikacije

TEŽA 2,5 KG
PREMER PLOŠČE DO 125 MM
VRSTA ELEK. BRUSILNEGA STROJA KOTNI ROČNI
MOČ 1550 W
ŠTEVILO VRTLJAJEV 2800 - 11000 VRT/MIN
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj