• Natisni

KROŽNA NAMIZNA ŽAGA BOSCH PCM 8 S

Šifra izdelka: 2336969

Cena:
314,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Nazivna moč: 1.200 WŠt. Vrtaljajev v prostem teku: 4.800 min-1 Nazivni premer lista krožne žage: 216 mm Premer izvrtine lista krožne žage: 30 mm Zmogljivost rezanja pri 0°/0° : 60x120 mm Zmogljivost rezanje pri 45°/0°: 60x85 mm Nastavitev kota: 48°levo/48°desno Nastavitev nagiba: 45°levo/0° desno Globina x dolžina x višina: 48x41x29 cm Teža orodja: 7,9 kg

  • Visokokakovostna obdelava aluminija.

Lahka in kompaktna potezna čelilna žaga za preprosto in natančno žaganje obdelovancev. Izredna natančnost zaradi laserja in kakovostnega žaginega lista. Visoka zmogljivost rezanja zaradi potezne funkcije žaginega lista s premerom 216 mm. Enostaven prenos zaradi kompaktne oblike, nizke teže in nosilnega ročaja. Natančno zajeralno rezanje 0°-48°. Vpenjalo za varno pritrditev obdelovanca. Priključek za sesalnik za prah ali priloženo vrečko za prah za delo brez umazanije. Podaljšek mize, ki ga je mogoče uporabiti na najrazličnejše načine, za varno delo z dolgimi obdelovanci. Laserski žarek je mogoče po želji vključiti na levi ali desni strani žaginega lista. Hitro nastavljiv omejevalnik globine za žaganje utorov. Blokada vretena za enostavno menjavo žaginega lista.

Tehnične specifikacije

TEŽA 7,9 KG
VRSTA ELEKTRIČNE ŽAGE KROŽNA NAMIZNA
MOČ 1200 W
PREMER LISTA 216/30 MM
ŠTEVILO VRTLJAJEV 4800 VRT/MIN
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj