• Natisni

KUHALNIK VODE TEFAL KET SNOW 1.7 L

Šifra izdelka: 2006098

Cena:
32,90 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru trenutno ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Grelnik vode Tefal s prostornino 1,7 l in močjo 2400 W zagotavlja hitro segrevanje vode. Opozorilna lučka prikazuje delovanje grelnika, le ta pa se samodejno izklopi, ko je voda ustrezno segreta. Združuje kakovost in sodoben izgled, saj je ogrodje izdelano iz plastike, ostali dodatki pa iz nerjavečega jekla.

  • Enostavna uporaba.
  • 360° namestitev na osnovo.
  • Enostavno čiščenje. .

Priročen in pripraven

Grelnik vode odlikuje enostavna namestitev na podstavek, saj je to možno iz vseh pozicij. Obrnete ga lahko za 360°. Enostavno odpiranje pokrova zagotavlja preprosto uporabo grelnika za celotno družino. Odstranljiv filter za vodni kamen pa bo poskrbel za vzdrževanje čistoče tako grelnika kot tudi vode v njem.

Ogrodje je izdelano iz plastike, filter pa je možno odstraniti in očistiti pod tekočo vodo. Poskrbljeno je tudi za varnost, poleg samodejnega izklopa, dodatno zaščito nudi tudi grelni element, ki je primerno skrit in zato stik z njim ni možen. Dva kazalnika nivoja vode zagotavljata natančen nadzor nad količino vode v grelniku.

Tehnične specifikacije

MOČ 2400 W
PROSTORNINA POSODE 1.7 L
BARVA BELA
GARANCIJA 1 LETO
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj