• Natisni

KUHINJSKI APARAT DELIMANO UTILE PANCAKE MAKER PEKA PALAČINK

Šifra izdelka: 2446915

Cena:
24,90 € /KOS
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Električna ponev za palačinke z inikatorjem toplote, moč: 800 W, premer 20 cm, s prevleko proti prijemanju, s posodo za pripravo mase za palačinke.

  • Enostavna uporaba.

Tehnične lasnosti: - AC 230V - Frekvenca 50/60HZ - Moč 800W - Delovna temparatura 200°C ?20°C - Premer 20cm - Non stick prevleka Paket vsebuje: - Električna ponev za palačinke z indikatorjem toplote - Posoda za pripravo mase za palačinke Delovanje in uporaba 1. Plastičen pladenj in grelno površino palačinkarja obrišite z vlažno krpo ali gobico, ter odstranite morebitne prašne delce. Oboje nato osušite in obrišite s suho krpo ali papirnatimi brisačkami. 2. Izdelek postavite na ravno in suho površino. Med robovi glavne enote in steno pustite dovolj prostora, da se toplota razporedi in se tako izognite poškodbam omar ali stene. 3. Za priključitev izdelka uporabljajte le pravilno ozemljeno vtičnico. Rdeča lučka predstavlja indikator svetlobe. Ta bo zasvetil takoj, ko palačinkar prične z gretjem in ugasnil, ko bo izdelek dosegel pravotemperaturo in pripravljen za uporabo. Izdelek je opremljen z varovalko, ki preprečuje pregrevanje ? v primeru pregretja se izdelek izmenično samodejno izklopi in vklopi, kar je jasno vidno preko rdeče lučke(indikatorja toplote). 4. Pripravljeno zmes za palačinke vlijte v plastičen pladenj in nanj položite grelno ploščo palačinkarja.Palačinko obrnite še na drugo stran, ko je ena stran pečena. OPOMBA: bodite previdni in pazite, da se ne dotaknete vročih površin palačinkarja. Pri peki s palačinkarjem, za obračanje palačink uporabljajte le plastične in lesene pripomočke. 5. Ko je palačinka gotova, jo odstranite s palačinkarja in proces peke ponovite, vse dokler ne boste zadovoljni s količino. Prednosti: - Hitra priprava - Priprava brez olja - Konstantna temparatura - Brez prijemanja - Enostavno čiščenje - Brez obračanja - Izdelava tankih palačink, zaradi tega se spečejo obe strani hkrati in ni potrebno obračanje palačink

Tehnične specifikacije

VRSTA APARATA /
MOČ 800 W
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj