• Natisni

KUHINJSKI APARAT OLIO OLEUM 25 APARAT ZA OLJE

Šifra izdelka: 2304425

Cena:
349,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Aparat s katerim lahko doma naredite sveže olje.Uporabite lahko orehe, arašide, sezam, sončnična semena, pistacije, ...Zdrava in okusna olja za takojšnjo uporabo in degustacijo.Vsa ekstrakcija je uporabna - olje in pa tudi suhi del, ki ga lahko uporabite pri peki kruha, peciva, pripravi juhe, ....

  • V nekaj minutah do svežega olja.

Aparat za stiskanje olja je najnovejši dosežek, ki omogoča pripravo zdravega,svežega in naravnega olja. Kot prvi aparat za doma pridobivanje olja,je velik napredek k doseganju zdravega načina življenja. Veliko ljudi si je že od nekdaj želelo,da bi lahko vedeli iz kakšnih sestavin bodo uporabljali olje v prehrani. Najbolj pomembno pri vsem je,da je olje popolnoma naravno. Sveže stiskano olje ne vsebuje, umetnih antioksidantov kot so(BHA,BHT,TBHQ),antiseptikov(DBP,DOP),sledi plastike ali podobnih sestavin v katerih je bilo olje shranjeno. Problemi,kateri se pojavljajo v današnjih časih,kot so;debelost,visok krvni pritisk,rak,visok holesterol,povišan sladkor v krvi so posledice uporabe le-teh. Lahko si stisnete olje po vašem okusu. Olje je 100% naravno primerno je tudi za nosečnice,doječe matere in za dojenčke. Ker boste vedeli kakšno olje boste uporabljali je to vaša najboljša izbira.. Prednosti pri uporabi - Enostaven za uporabo - Enostaven za čiščenje in vzdrževanje - Hitra priprava svežega olja (za sprotno uporabo) - Priprava olja v 6 minutah - Majhna poraba el. Energije - Privlačna oblika aparata (majhen volumen)

Tehnične specifikacije

VRSTA APARATA APARAT ZA OLJE
MOČ 460 W
GARANCIJA 1 LETO
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj