• Natisni
-10%

KUHINJSKI ROBOT BOSCH MUM XL 20 C

Šifra izdelka: 1996275

Cena: 499,90 €

Akcijska cena: 449,91 € /KOS

Popust: 49,99 €

Cena velja od 13. 01. 2017 do 30. 06. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Moč: 1600 W, 3D planetarno mešanje, 5,4-litrska posoda iz nerjavečega jekla, metlica za mešanje iz čistega silikona, kovinska metlico za stepanje, visokoučinkoviti kavelj za gnetenje, steklen mešalnik ThermoSafe.

  • Možnost uporabe več kot 120 funkcij.

Univerzalni kuhinjski aparat MaxxiMUM Rezultat 60-letnih izkušenj: nov MaxxiMUM v MaxxiMUM in kovinski barvi - najboljša Boscheva kakovost, s TempSafe stekleno mešalno posodo. Extreme Power: dolga življenjska doba, hitri in popolni rezultati pri vsaki uporabi zahvaljujoč najbolj zmogljivemu motorju na tržišču s 1600 W. 3D PlanetaryMixing: hitro in popolno mešanje vseh sestavin; zahvaljujoč izboljšnemu planetarnemu mešalnemu sistemu z edinstvenim gibanjem v treh dimenzijah hkrati. Smart Dough Sensor: konstantna hitrost mešanja ves čas, tudi pri pripravi težjega testa in večjih količin, zagotavlja hitre in popolne rezultate. Dovršen koncept delovanja: posebna ergonomska rešitev za enostavno polnjenje, obdelavo in nalivanje, z vključenim predal za navijanje kabla. Možnost uporabe več kot 120 funkcij: zahvaljujoč široki izbiri pribora. Vključuje 5,4-litrsko posodo iz nerjavečega jekla, metlico za mešanje iz čistega silikona, kovinsko metlico za stepanje, visokoučinkoviti kavelj za gnetenje, steklen mešalnik ThermoSafe

Tehnične specifikacije

VRSTA MEŠALNIKA MUM
MOČ 1600 W
ŠTEVILO HITROSTI 7
VRSTA POSODE INOX
PROSTORNINA POSODE 5,4 L
NAPAJANJE VRVIČNI
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj