• Natisni

KUHINJSKI ROBOT KENWOOD KHH 326 WH MULTIONE

Šifra izdelka: 2208620

Cena:
299,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 17 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
4,3 L skleda za mešanje, 3 nastavki za mešanje nastavek za mešanje (K-beater), metlica in kavelj za testo, Elektronski nadzor hitrosti 6 nastavljivih hitrosti, 1000 W Planetarno mešanje, Zaščita pred škropljenjem, Pokrov z veliko odprtino za dodajanje sestavin, Izhod za nastavke S tehnologijo dveh pogonov (v postopku pridobivanja patenta), ki omogoča rabo številnih nastavkov, Nastavek multipraktik, Funkcija pulz omogoča večjo zmogljivost, Pametna osvetlitev, Pokaže, ko je aparat pripravljen za delovanje.

Pri pripravljanju hrane je novi Kenwood MultiOne Khh 326 resnično ena rešitev za vse. S svojim 1000 W motorjem se z lahkoto loti vsake naloge. Z multipraktikom lahko režete, sekljate in strgate, da enostavno pridete do hitrejših in bolj zdravih obrokov. Mešalnik lahko uporabite za stepanje in mešanje okusnih sladic in dobrot. Multione KHH326WH je idealna rešitev za vse tiste, ki se ne morejo odločiti kateri kuhinjski strojček naj kupijo. MultiOne vsebuje blender, multipraktik, rezalne plošče, ožemalnik, sokovnik in mesoreznico. Lastnosti: - 4,3 L skleda za mešanje - 3 nastavki za mešanje nastavek za mešanje (K-beater), metlica in kavelj za testo - Elektronski nadzor hitrosti 6 nastavljivih hitrosti - 1000 W Planetarno mešanje - Zaščita pred škropljenjem Pokrov z veliko odprtino za dodajanje sestavin - Izhod za nastavke S tehnologijo dveh pogonov (v postopku pridobivanja patenta), ki omogoča rabo številnih nastavkov. - Nastavek multipraktik. - Funkcija pulz omogoča večjo zmogljivost - Pametna osvetlitev. Pokaže, ko je aparat pripravljen za delovanje

Tehnične specifikacije

VRSTA MEŠALNIKA KUHINJSKI ROBOT
MOČ 1000 W
ŠTEVILO HITROSTI 5
VRSTA POSODE INOX
PROSTORNINA POSODE 4,6 L
NAPAJANJE VRVIČNI
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj