• Natisni

LAZURNI PREMAZ ZA LES BELINKA TOPHYBRID 17 TIK 0.75 L

Šifra izdelka: 2488400

Cena:
14,49 € /KOS
 
Cena za L 19,3200 €
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
Tophybrid je lazura za zaščito lesa pred vremenskimi vplivi, ki omogoča enostavno obnavljanje.

  • Ščiti les pred UV žarki.
  • Hitro suši in omogoča več nanosov v enem dnevu.
  • Ima svilnati sijaj.

Tophybrid je lazura za zaščito lesa pred vremenskimi vplivi. Les dekorativno obarva in oplemeniti. Primerna je za uporabo zunaj, lahko pa jo uporabljamo tudi znotraj. Uporabljamo ga za površinsko zaščito vseh vrst lesa zunaj in znotraj. Primeren je za zaščito vseh lesenih elementov izpostavljenih vremenskim vplivom. Po osušitvi je brez neprijetnega vonja. Z enim litrom Tophybrida premažemo: V prvem nanosu 15 - 18 m2. V dveh nanosih 9 - 12 m2. V v treh nanosih pa 7 - 9 m2. Poraba je močno odvisna od izdatnosti nanašanja in vrste ter obdelave lesa. Pri premazovanju že premazanih površin lahko z enim litrom premažemo tudi do 25 m2 v 1 nanosu. Poraba je največja pri prvem nanosu. Glede na vrsto lesa je večja pri močno vpojnih lesovih (npr. beljava bora) in manjša pri nevpojnem trdem lesu listavcev (npr. hrastu). Poraba je močno odvisna od izdatnosti nanašanja in vrste ter obdelave lesa. Na gladko obdelani površini lesa ostane manj premaza, zato je poraba manjša. Najbolj gladka je površina, če je obdelana s kvalitetnim skoblanjem ali kvalitetnim brušenjem. Manj gladka je slabo skoblana površina, najmanj pa žagan les. Zaradi vseh teh razlogov je težko napovedati, koliko nanosov premaza je.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj