• Natisni

LED SESTAVLJIVI REFLEKTOR VARIO1 HOME 764002-6 OSNOVA 6X JEKLO BRUŠENO

Šifra izdelka: 2316994

Cena:
69,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €

  • Širok nabor LED reflektorskih glav.
  • Več kot 100 različnih kombinacij izdelkov.
  • LED tehnologija do 80% nižja poraba energije.

1 + 1 = MOJ KOMPLET Prebudite v sebi ustvarjalno moč, ustvarite si svetlobo po svoji želji, okusu in potrebam. Sestavljivi program LED reflektorjev VARIO HOME, proizvajalca ESTO Lighting, je prilagodljiv potrebam vsakega posameznika in vsakemu prostoru. To je okolju prijazen program LED reflektorjev, ki vam omogoča varčevanje z električno energijo brez omejitev, saj je na voljo več kot 10 različnih LED reflektorskih glav različnih oblik, velikosti, materialov in jakosti svetlobe. Na voljo so tri različno oblikovane osnove (VARIO1 iz materiala jeklo brušeno okrogle oblike, VARIO3 kombinacija materiala jeklo brušeno+krom oglate oblike ter VARIO4 kombinacija materiala jeklo brušeno+krom ovalne oblike). Osnove omogočajo namestitev različnega števila LED zamenljivih reflektorskih glav - nastavkov, od 1 do 6. Večina osnov ima stikalo, ki daje posameznemu izdelku še dodatno vrednost. VARIO HOME program ima na voljo talne svetilke, ščipalko in flexibilno cev za izdelavo namizne svetilke, enojni kabel za izdelavo viseče svetilke,...željam in domišljiji prilagodljiv program, ki ga neprestano dopolnjujemo in nadgrajujemo. VARIO HOME = MOJ KOMPLET

Tehnične specifikacije

ENERGIJSKI RAZRED A++ - E
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj