• Natisni

LEPILO ZA KAMEN SIKA SIKACERAM-280 STONE 25KG C2FT S1

Šifra izdelka: 2490522

Cena:
38,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
SikaCeram-280 Stone je hitrovezoče, enokomponentno, ultra belo, fleksibilno lepilo v prahu za polaganje marmorja in naravnega kamna, sestavljeno iz visoko odpornih cementov, visokega deleža polimerov, izbranih silikatnih/kremenovih mineralnih polnil in posebnih dodatkov. Emisije prahu so nizke. Primeren tudi za rafinirane porcelanaste kamnite plošče, nanašanje na stare ploščice, bazene, težki promet in estrihe s talnim gretjem.

  • Hitro vezanje.
  • Odporen na zmrzovanje.
  • Primeren za debeline do 15 mm.

UPORABA - Hitro polaganje naravnega kamna in marmorja. - Hitro polaganje vseh vrst keramičnih ploščic, tudi velikih gres porcelanskih ploščic. - Hitro polaganje steklenega ali keramičnega mozaika. - Za notranje in zunanje stene in tlake. - Polaganje na ogrevane tlake, z vodnim ali električnim sistemom. - Notranje polaganje na stare ploščice, brez temeljnega premaza. - Notranje polaganje kompozitnega marmorja. - Za visoko zahtevne izvedbe kot so: bazeni, industrijski in s prometom visoko obremenjeni tlaki, fasade. - Točkasto lepljenje izolacijskih plošč iz polistirena, poliuretanske pene, kamene ali steklene volne. KVALITETA PODLAGE: Podlaga mora biti brez cementnega mleka, čista, brez prisotnosti nečistoč, masti, olj, prostih in nesprijetih delcev. Prav tako mora biti podlaga popolnoma ravna, trdna in brez prostih delcev, deformacij ter primerne starosti. Manjše neravnine, vdrtine od udarcev in luknjice lahko izravnamo in napolnimo s plastjo SikaCeram-280 Stone, v največji debelini 5 mm, nanesenim najmanj 4-6 ur pred polaganjem keramike. Za večje debeline se uporabljajo malte vrste Sika MonoTop ali ali Sika Level. PRIPRAVA PODLAGE: SikaCeram-280 Stone se nanaša direktno na omet in cementno podlago, cementno apneni omet, beton, mavčne plošče, betonske površine zaglajene z motornimi gladilci in stare keramične tlake . Za ostale podlage je potrebno uporabiti odgovarjajoče temeljne premaze.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTI

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj