• Natisni

LEPILO ZA PARKET UNIHEM CODEX FLIESURIT PLUS TURBO 27.5KG C2 FT

Šifra izdelka: 2491905

Cena:
21,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Hitrovezoča fleksibilna tankoslojna lepilna malta s polimernimi dodatki za keramične talne in stenske obloge.- Hitrovezoča fleksibilna tankoslojna lepilna malta za polaganje vseh vrst keramičnih stenskih in talnih oblog pri povečanih obremenitvah.- Dodatna varnost in zanesljivost pri izvedbi. - Omogoča hiter potek dela; prihranek na času.

  • Pohodna že po 2 urah.
  • Zelo dobro stabilno.
  • Prožna in lahka za obdelavo.

Uporaba: - Za vse vrste keramike, tudi večjih formatov in mozaik. - Za naraven rezan, lomljen in umetni kamen ter klinker. - Za izolacijske in lahke gradbene plošče. - Na vse vrste vpojnih mineralnih podlag, npr. cementni estrih, anhidritni estrih, gips plošče, gips vlaknene plošče in vse vrste ometov. - Na balkonih, terasah in prostorih obremenjenih s povečano vlago. - Za talno ogrevanje. - Za debeline nanosa do 5 mm. - Za stanovanjske, poslovne in industrijske prostore s povečanimi obremenitvami. Lastnosti: - Enostavna priprava. - Prožna in lahka za obdelavo. - Pohodna že po 2 urah. - Za povečane obremenitve. - Izboljšana s polimernimi dodatki. - Zelo dobro stabilno. - Obstojna v vodi in odporna proti zmrzali. - Preprečuje zdrs ploščic pri večjih dimenzijah keramike. - C2 FT v skladu s SIST EN 12004. - Za notranjo in zunanjo uporabo.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj