• Natisni

LEPILO ZA PLOŠČICE CINKARNA NIVEDUR S 25+2KG C1T

Šifra izdelka: 2487167

Cena:
7,99 € /KOS
 
Cena velja od 22. 06. 2017 do 10. 07. 2017
Cena za KG 0,2959 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Tankoslojno lepilo na osnovi cementa, kremenovega peska in polimernih dodatkov. Za lepljenje standardne stenske in talne keramike ter klinkerja v sloj debeline 3 do 5 mm.

  • Raznovrstna uporaba.
  • Za navadno in nevpojno keramiko.
  • Zmanjšan zdrs in dober oprijem.

Za lepljenje standardnih keramičnih ploščic in klinkerja na notranjih in zunanjih stenskih in talnih površinah. Skladiščenje: Izdelek je potrebno hraniti v suhih in zračnih prostorih, v originalni, dobro zaprti in nepoškodovani embalaži, na suhi podlagi. Pri takšnem skladiščenju je uporaben 12 mesecev od dneva proizvodnje. Priprava podlage: Podlago, ki mora biti suha, trdna, odprašena, nezmrznjena, brez sledov olj in podobnih nečistoč, pred nanosom lepila navlažimo z vodo. Za močno vodovpojne podlage priporočamo impregnacijo s CELAKRIL premazom. Delovni pogoji: Temperatura naj bo pri uporabi med +5 in +25C (podlaga, okolica, material). Če obstaja 48 ur po uporabi nevarnost zmrzovanja, lepila ne uporabimo. Sredstev proti zmrzovanju ne dodajamo. Vgradnja: Za pripravo lepila uporabimo vodo iz vodovoda. V 4,5 litra vode počasi dodajamo 25 kg Nivedurja S in mešamo. Dodamo ga toliko, da dobimo lepilo primerne gostote, počakamo 5 minut in ponovno dobro premešamo. Na pripravljeno podlago z ravno gladilko nanesemo tanek sloj lepila, nato pa na še sveži sloj nanesemo drugi sloj lepila z zobato gladilko. Glede na dimenzijo izbranih ploščic uporabimo zobato gladilko z ustrezno velikostjo zob: 4 mm za ploščice manjše od 10 cm, 6 mm za ploščice velikosti od 10 cm do 15 cm. Pripravimo le toliko lepila, kolikor ga lahko porabimo v 1 uri. Višja temperatura odprti čas, oz. čas uporabe skrajša, nižja pa podaljša. Ker delovne razmere niso vedno enake, je potrebno s prstom kontrolirati nastanek kožice na površini nanesenega lepila. Vodovpojne keramične ploščice pred lepljenjem namočimo v vodo. Lepilo nanesemo na toliko površine, kolikor ploščic lahko v tem času prilepimo. Lepilo odstranimo iz fug še preden se strdi.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTI

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj