• Natisni

LEPILO ZA PLOŠČICE HENKEL CERESIT CM 16 25KG

Šifra izdelka: 744884

Cena:
10,99 € /KOS
 
Cena za KG 0,4396 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
FLEKSIBILNO LEPILO ZA PLOŠČICE OBOGATENO S SILIKATNIMI VLAKNI.Za lepljenje keramičnih ploščic in naravnega kamna, v notranjih in zunanjih prostorih

  • Za površine s talnim gretjem.
  • Za keramične in gres ploščice.
  • Za ''ploščice na ploščice''.

PODRUČJE UPORABE: Lepilna malta Ceresit CM 16 je primerna za lepljenje ke-ramičnih ploščic, mozaika, porcelanskih ploščic z nizko stopnjo absorbcije vode (0 - 3%). Primerna je za notranjo in zunanjo uporabo na vseh cementnih vertikalnih in ho-rizontalnih površinah. Uporabna je za površine s talnim gretjem, za polaganje na stare keramične ploščice, za ku-hinje, kopalnice, balkone in terase. Primerna je za vse predele z močnejšimi mehanskimi pritiski.PRIPRAVA PODLOGE: Ceresit CM 16 lepi na trdne, suhe in čiste površine. Povr-šine, na katere lepimo, ne smejo vsebovati sestavin, ki povzročajo odlepljenje. Mavčne plošče premažite s predpremazom CT 218 in pustite, da se suši 2 - 3 ure. UPORABA: Ceresit CM 16 mešajte s čisto vodo, dokler se grudice popolnoma ne raztopijo. Za 25 kg prahu potrebujete 6,0-6,5 l vode. Maso pustite počivati ca. 10 minut in jo nato ponovno premešajte. Lepilo nanesite na površino z ustrezno nazobčano lopati-co. Ploščice namestite na površino, ko je lepilo še vlažno in jih pritisnite z ustrezno silo. Lepilo nanesite le na toliko površine, kot je boste lahko obdelali v 20 minutah (odprti čas). Pri zunanji uporabi nanesite tanek sloj lepi-la tudi na ploščice.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj