• Natisni

LEPILO ZA PLOŠČICE KEMA KEMABOND FLEX 131 25KG C2TE

Šifra izdelka: 1416376

Cena:
8,99 € /KOS
 
Cena velja od 22. 06. 2017 do 10. 07. 2017
Cena za KG 0,3596 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Fleksibilno, cementno vezano s polimeri obogateno lepilo za polaganje oblog v sloj debeline 3 - 5 mm.

  • Podaljšan odprti čas.
  • Za lepljenje na talno gretje.
  • Za lepljenje novih ploščic na stare.

Za zunanje in notranje lepljenje keramičnih ploščic, mozaika, novih ploščic na stare, težke stenske in talne keramike, naravnega in umetnega kamna, keramike v plavalnih bazenih, klinkerja, za lepljenje na talno gretje, mavčno-kartonske plošče, kot tudi na vse običajne gradbene podlage. PRIPRAVA PODLAGE: Anhidridne estrihe (mehansko brušene), lahek beton, plinobeton in mavčne omete pred nanašanjem lepila impregniramo s polimerno disperzijo KEMACRYL razredčeno z vodo v razmerju 1:1, za impregnacijo nevpojnih površin pa priporočamo uporabo polimerne disperzije KEMAGRUND A, razredčeno z vodo v razmerju najmanj 1:1. Podlaga je lahko beton (star vsaj 3 mesece), omet, estrih, klinker, lahki in porobeton, in ploščice, primerno tudi za terase, fasade ter pri talnem in stenskem gretju. S predobdelavo je lahko podlaga omet iz gipsa, gips plošče in kalcijsulfatni estrihi. Ni primerno za na les, kovino in umetne mase. Podlaga mora biti zadostno ravna, da omogoča lepljenje keramike v ca. 3 - 5 mm debel sloj lepila. Večje talne neravnine (0,5-3 cm) izravnamo z lepljenjem izravnalne mase LINEA 20 na vezni premaz KEMACRYL razredčen z vodo v razmerju 1:1. Pri lepljenju novih keramičnih ploščic na stare, morajo biti stare ploščice brezhibno vezane na podlago (pri preverjanju s trkanjem ne sme votlo doneti). Pred lepljenjem jih operemo z vročo vodo in detergentom, da odstranimo morebitno maščobo. Estrihi s talnim gretjem morajo biti pred lepljenjem oblog ogreti in ohlajeni po predpisanem režimu gretja, podlaga iz litega asfalta pa peskana. Podlaga sme po namestitvi oblog le omejeno spreminjati obliko. Na podložne konstrukcije, ki se krčijo in raztezajo, moramo polagati obloge čim pozneje. Kot vodilo lahko velja, da smemo na podlago iz betona in zid z vezivom vezanih zidakov, polagati obloge ca. 3 mesece po izgradnji. Pri podložnih konstrukcijah, kjer je pričakovano delovanje že zaključeno, je lahko prej omenjeni časovni razmik krajši.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

VARNOSTNI LIST


  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTI
  • NEVARNOS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj