• Natisni

LEPILO ZA PLOŠČICE MAPEI KERAFLEX LIGHT S1 20KG C2TE S1

Šifra izdelka: 2556483

Cena:
19,69 € /KOS
 
Cena za KG 0,9845 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Enokomponentno, visoko zmogljivo, prilagodljivo cementno lepilo z nižjo specifično težo, brez vertikalnega lezenja, s podaljšanim odprtim časom in z ekstremno visoko izdatnostjo. Omogoča enostaven nanos z lopatico za lepljenje keramičnih ploščic in izdelkov iz kamna.

  • Za vse vrste in dimenzije keramičnih ploščic.
  • Odporen na talno gretje.

PODROČJE UPORABE - Lepljenje vseh vrst in dimenzij keramičnih ploščic (dvakrat žganih, enkrat žganih, ploščic iz porcelaniziranega gresa, klinkerja, terakote, ipd.) na notranjih in zunanjih talnih ter stenskih površinah. - Lepljenje naravnega kamna na notranjih in zunanjih površinah (le stabilnih in na vlago dimenzijsko neobčutljivih vrst kamna). Tipični primeri uporabe - Lepljenje keramičnih ploščic (dvakrat žganih, enkrat žganih ploščic iz porcelaniziranega gresa, klinker, terakota, ipd.), naravnega kamna (na vlago dimenzijsko stabilnega) in mozaika na podlage, ki se običajno uporabljajo v gradbeništvu: - cementni in anhidritni estrihi (po obdelavi z ustreznim temeljno sprijemnim premazom); - estrihi s talnim gretjem; - cementni ali apneni ometi; - mavčni ometi (po obdelavi z ustreznim temeljno sprijemnim premazom); - mavčno-kartonske plošče, prefabricirani paneli, cementne vlaknene plošče; - hidroizolacijske membrane Mapelastic, Mapelastic Smart, Mapelastic Aquadefense in Mapegum WPS. - Lepljenje keramičnih ploščic in kamna na obstoječo zaključno oblogo (keramične ploščice, kamen, itd.). - Lepljenje keramičnih ploščic in kamna na balkone, terase in podeste, ki so izpostavljeni neposredni sončni svetlobi in temperaturnim vplivom. - Lepljenje na prefabricirane betonske stene in ostale betonske podlage. PAKIRANJE Keraflex Light S1 je na razpolago v 20 kg papirnatih vrečah.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj