• Natisni

LEPILO ZA PLOŠČICE MAPEI ULTRALITE FLEX SIVI 15KG C2TE / EC1

Šifra izdelka: 2517836

Cena:
19,99 € /KOS
 
Cena za KG 1,3327 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Enokomponentno, specifično lažje,visoko zmogljivo in delno prilagodljivo cementno lepilo s podaljšanim odprtim časom,brez lezenja na vertikalnih površinah in z nižjo specifično težo.Zasnovano na LOW DUST tehnologiji, ki omogoča do 90% manj prahu med pripravo lepila.

  • Z nizko emisijo hlapljivih organskih spojin.
  • Za lepljenje tankih ploščic.

Področje uporabe: - Primerno za lepljenje vseh vrst keramičnih ploščic in mozaika na podlage, ki se običajno uporabljajo v gradbeništvu; estrihi s talnim gretjem, obstoječe podlage iz keramičnih ploščic, mavčne plošče, itd? - Posebej primerno za lepljenje tankih ploščic iz porcelaniziranega gresa (brez mrežice). - Lepljenje naravnega kamna na notranjih in zunanjih površinah (le stabilnih in na vlago dimenzijsko neobčutljivih vrst kamna). - Omogoča lepljenje na vodotesne membrane iz družine Mapelastic in na Mapegum WPS. - Idealen za vsakodnevno uporabo. Prednosti: - ULTRTALITE FLEX je specifično lažje (15 kg vreča) in ga odlikuje večja izdatnost, zato je poraba na m2 bistveno manjša od klasičnih lepil, pakiranih v 25 kg vrečah - Ultralite tehnology. - Omogoča enostaven nanos z lopatico in zagotavlja odlično popolnjenost hrbtišča ploščic z lepilom. Korekcijski čas: 45 min Fugiranje: talnih površin po 24 urah. Fugiranje: stenskih površin po 4 - 8 urah. Pakiranje: 15 kg vreča z ročajem. Poraba: 0,8 kg/m2 za 1mm debeline nanosa. Pohodnost: po 24 urah Polna obremenitev: po 14 dneh
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj