• Natisni

LEPILO ZA PLOŠČICE SIKA SIKACERAM-205 LARGE WHITE 25KG C2TE

Šifra izdelka: 2490502

Cena:
18,69 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
SikaCeram-205 Medium je enokomponentna mešanica lepila sestavljena iz visoko odpornih cementov, visoke vsebnosti polimerov, izbranih silikatnih/kremenovih mineralov in posebnih dodatkov.

  • Ni vertikalnega drsenja.
  • Odporen na zmrzovanje.
  • Primeren za debeline do 10 mm.

NAVODILA ZA UPORABO RAZMERJE MEŠANJA: - 7,5 l vode (30% ? 1%) na 25 kg vrečo SikaCeram?-205 Medium siv. - 7,8 l vode (31% ? 1%) na 25 kg vrečo SikaCeram?-205 Medium bel. MEŠANJE 25 kg prahu iz vreče mešamo z zgoraj navedeno količino vode, z električnim mešalom s primerno spiralo z nizko hitrostjo, v čisti posodi dokler ne dobimo gladko pastozno maso, brez kepic. Mešamo na maksimalno 500 obratih; ne na večjih obratih, da ne pride do padca mehanske trdnosti utrjenega proizvoda. Po mešanju pustimo proizvod počivati 5-10 minut, nakar še enkrat pred uporabo na hitro premešamo. Na ta način dobimo kremasti, lahko obdelovalni in visoko tiksotropni material. METODE DELA / ORODJE Sika? Ceram-205 Medium nanašamo z zobato lopatico. Količina nanesenega lepila mora biti dovolj velika, da se zagotovi popolna pokritost hrbtne strani ploščice. Ploščico položimo na sveže lepilo in jo pritisnemo vanj, da dobimo dober stik z lepilom in s tem dobro vezanje. V primeru, da na nanesenem lepilu nastane površinski film, ga je potrebno odstraniti z lopatico pred nanosom naslednje plasti. Izogibamo se vlaženju že nanesenega lepila z vodo, ker škodi lepilu. Proizvod se uporablja za polaganje nevpojnih ploščic maksimalne velikosti 3600 cm2 (npr. 60x60 cm) v notranjih prostorih in 2100 cm2 (npr. 30x60 ali 45x45 cm) za zunanje prostore. Omejitve veljajo za cementne, negrete podlage. Za katerokoli drugo podlago stopite v stik s Sikino tehnično službo. Za ploščice velikosti 900 cm2 in več (npr. 30x30 cm) se priporoča tehnika dvostranskega nanosa (buttering).
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj