• Natisni

LEPILO ZA PLOŠČICE SIKA SIKACERAM-220 RS 25KG C2 TE

Šifra izdelka: 2449021

Cena:
13,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Visoko kvalitetni lepilo v prahu na osnovi polimerov, za polaganje keramičnih ploščic, na vodoravnih in vertikalnih površinan za notraje in zunaje površine z zmanšanim zdrsom in daljšim odprtim časom. Razred C2TE po EN 12004.

  • Enostavna vgradnja.
  • Nanos lepila do 10 mm.
  • Lepljenje na keramiko v notranjih prostorih.

SikaCeram-220 je enokomponentna mešanica lepila sestavljena iz visoko odpornih cementov, visokega deleža polimerov, izbranih silikatnih/kremenovih mineralov in posebnih dodatkov. Primeren je za polaganje ploščic na vertikalnih in horizontalnih površinah, zunaj ali znotraj. UPORABA - Lepljenje ploščic z nanosom do 10 mm lepila. - Polaganje keramičnih ploščic, iz neupijajočega materijala,gres porcelana, naravnega kamna(ki ni občutljiv na vodo),klinker keramike - Vse vrste visoko in nisko upijajočih ploščic SikaCeram-220 se lahko lepi na nasledne površine: - Polaganje na betonske in gips-ne podlage - Polaganje na opečne in ometane podlage - Na podlage z talnim gretjem - Na staro obstoječo keramiko v notranjih prostorih - Za notranje bazene - Za podlage z veliko obremenitostjo - Zunanje in notranje horizontalne in vertikalne površine LASTNOSTI PROIZVODA - Zelo dobra opremljivost na podlagah kot so (beton,cementni ometi,kamen, gips plošče, zidaki..) - Enostavna vgradnja kot posledica odličnih obdelovalnih lastnosti - Nanos lepila do 10 mm - Lepljenje keramika na keramiko - Enostavna uporaba z odlično obdelavo in tipsoprotnost - Odpornost na vodo in vremenske uplive
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTI

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj