• Natisni

LEŽIŠČE DORMEO AIR SELECT PLUS II 160X200 CM

Šifra izdelka: 2570237

Cena:
909,90 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Ležišče dormeo Air Select Plus II 160x200 cm.

  • Izjemna zračnost.
  • Žepaste vzmeti.
  • Dvojno in obračljivo ležišče.

Glavne prednosti ležišča Air Select Plus - Inovativne penaste vzmeti Octaspring 3 cm. - Žepaste vzmeti (10 cm) omogočajo dodatno stabilnost in trajnost. - 2 cm spominske pene, za spanje brez točk pritiska. - Izjemna zračnost za dodatno higieno spalnega okolja. - Termoregulacijski postopek Adaptive? Treatment zagotavlja dodatno termoregulacijo splanega okolja. - 6x bolj zračno v primerjavi z ležiščem iz bloka pene in spominske pene. - 3D-prilagodljivost podpira naravno gibanje vašega telesa. - Optimalna višina: 23cm. - Postopek CleanEffect omogoča antibakterijsko zaščito. - Dvojno in obračljivo ležišče. - 100 dnevno testno obdobje in 15- letno podaljšano jamstvo. Lajša pritisk na vaše telo s pomočjo 3 prilagojenih con Običajna ležišča se običajno upirajo sili vašega telesa, ležišče Dormeo Air Select Plus pa se raje prilagodi vaši telesni teži in vas nežno objame. Ima namreč 3 različne cone udobja z različnimi ravnmi trdote, kar vašemu telesu omogoča popolno udobje. - Čvrste vzmeti v notranjosti vam nudijo močnejšo oporo za vaše boke in spodnji del hrbta, kar poskrbi za pravilnejšo lego vaše hrbtenice med spanjem. - 2 mehkejši zunanji coni podpirata vašo glavo, ramena in noge. Dvojno jedro za pare - nič več prilagajanja Če spite v paru, je včasih težko najti popolno ležišče, še posebej, če si eden želi bolj trdo, drugi pa mehkejše ležišče. Z ležiščem Dormeo Air Select to ni več problem. Ležišče ima enojno in dvojno jedro (2 ločeni jedri v ležiščih dvojne velikosti, večjih od 160 cm), obe pa sta obračljivi. Ležišče lahko obrnete in ga tako prilagodite svojim željam: rožnata stran je trda, modra pa mehka. Če si torej nekega dne zaželite, da bi spali na mehkejši postelji, preprosto obrnite ležišče in takoj lahko uživate v plasti spominske pene ? in obratno.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA LEŽIŠČE
PRALNA PREVLEKA DA
GARANCIJA DA
ŠIRINA 160 CM
DOLŽINA 200 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj