• Natisni

LEŽIŠČE HITEX ZERO GRAVITY 24 CM MEMORY 90X200 CM

Šifra izdelka: 2509411

Cena:
244,93 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Ležišče Zero Gravity 24 Memory, dimenzije 90x200 cm.

  • Nadstandardno visoko ležišče.
  • Stranske ročke za lažje ravnanje z ležiščem.
  • Visokokakovostne žepkaste vzmeti.

Ležišče Zero Gravity 24 Memory 7- consko iz žepkastih vzmeti S svojimi 24 cm ležišče sodi med nadstandardno visoka ležišča. Jedro sestavlja 18 cm visok sloj iz visokokakovostnih žepkastih vzmeti, ki se točkovno prilagajajo telesu, saj je vsak del telesa podprt s svojim žepkom. Vaše noči bodo mirne, z manj prebujanja. K enakomernejši porazdelitvi teže pripomore dodatna trpežna plast v samem jedru ležišča. Dodatna plast spominske pene v prevleki ležišča nudi večje udobje in masažni občutek, stranska mrežica AirMesh pa poskrbi za pospešeno zračenje. 7 con vašemu telesu nudi pravilno podporo. Sestava: Tkanina prevleke: 100% poliester. Polnilo vrhnjega dela prevleke: 100% poliester, 100% poliuretanska ViscoCell spominska pena, 100% poliuretanska pena; Jedro: žepkasto vzmetenje 18cm, 7 različnih con; zgoraj in spodaj 100% poliuretanska pena, filc; Polnilo spodnji in stranski del prevleke: 100% poliester. VZDRŽEVANJE: Priporočamo redno zračenje. Jedro ni pralno. Izdelka ne izpostavljajte sončnim žarkom in vlagi. Prednosti ležišča: Nadstandardna višina ležišča 24 cm 7 con Točkovno prilagajanje telesu za optimalni položaj hrbtenice Memory massage function prevleka s spominsko peno. 18 cm napredne žepkaste vzmeti Dodatno stranska mrežica AirMesh za večjo zračnost Stranske ročke za lažje ravnanje z ležiščem.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA LEŽIŠČE
ŠIRINA 90 CM
DOLŽINA 200 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj