Da bomo še boljši in vam ponudili še več, danes nadgrajujemo naš Spletni center. V primeru motenj se vam opravičujemo. Hvala za razumevanje.

  • Natisni

LIKALNIK S KOTLIČKOM BOSCH TDS 373118P

Šifra izdelka: 2243991

Cena:
229,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
i-Temp Advanced: optimalna kombinacija temperature in pare ? tako lahko vse tkanine, ki se jih sme likati, zlikate hitro in varno. Zmogljiv parni tlak 6 bar z vgrajenim varnostnim sistemom. Ultimate320 PulseSteam: močna in globoka para - 3 intenzivni izpusti pare do 320 g. SecureLock sistem: likalnik pritrdi na parno postajo za večjo varnost med prenašanjem in shranjevanjem. Avtomatski varnostni izklop: aparat se avtomatsko izklopi, ko ni v uporabi ? za bolj varno likanje.

  • ITemp funkcija.

Parni tlak 6 bar z varnostnim sistemom Ultimate320: 3 intenzivni izpusti pare do 320 g Priključna moč: največ 3100 W AdvancedSteam System: izboljšana porazdelitev pare zahvaljujoč izboljšani obliki in porazdelitvi luknjic CeraniumGlissée likalna ploskev s parnimi kanali in oblikovano trojno cono - odlična porazdelitev pare in drsenje ploskve Pripravljen za likanje v pribl. 2 min "eco" gumb: prihranek energije do 25 % in vode do 40 % Udobje i-Temp Advanced: idealna kombinacija temperature in pare za vse vrste tkanin AntiShine program: posebna zaščita za temne in občutljive tkanine Calc'n'Clean Advanced: odprtina za odstranjevanje vodnega kamna Calc'nClean Timer: opomnik za čiščenje postaje z uporabo odprtine za čiščenje vodnega kamna Navpična para za osveževanje tkanin Snemljiv vodni rezervoar 1.4 l: Polnjenje možno kadarkoli v procesu likanja Likalnik z "AdvancedSteam System" za udobno likanje Fleksibilna uporaba odlagalne površine: ali na bazni postaji ali na likalni mizi Varnost SecureLock System: likalnik je pričvrščen na parno postajo za večjo varnost Avtomatski varnostni izklop "secure" pri daljšem mirovanju: večja varnost in varčevanje z energijo Nogice proti drsenju

Tehnične specifikacije

MOČ 3100 W
PRITISK PARE 6 BAR
LIKALNA PLOSKEV CERA-GLISSÉE
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 120 G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 320 G/MIN
PROSTORNINA REZERVOARJA 1,4 L
FUNKCIJE LIKALNIKA ECO NASTAVITEV VARNOSTNI SISTEM
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA S KOTLIČKOM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj