• Natisni

LIKALNIK S KOTLIČKOM BOSCH TDS 4545

Šifra izdelka: 2621790

Cena:
139,90 € /KOS
 
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Moč: 2400 W, Ultimate 250: 3 intenzivni izpusti pare do 250 g, Eco gumb: prihranek energije do 30 % in vode do 40 %, Parni tlak 6 bar z varnostnim sistemom, i-Temp-funkcija: idealna kombinacija temperature in pare za vse vrste tkanin.

  • ECO gumb - prihranek energije.
  • ITemp funkcija - idealna kombinacija temp.in pare.

Ključne funkcije Priključna moč: največ 2400 W SmartStart funkcija: avtomatična nastavitev temperature ob vklopu parne postaje TouchControl Display: enostavna uporaba parne postaje s pomočjo velikih kontrolnih gumbov in odličnim pregledom nad vsemi funkcijami Ultimate 250: 3 intenzivni izpusti pare do 250 g Eco gumb: prihranek energije do 30 % in vode do 40 % SecureLock System: likalnik je pričvrščen na parno postajo za večjo varnost Calc'n'Clean Advanced: odprtina za odstranjevanje vodnega kamna Delovanje SensorPower Control: senzorsko reguliran grelni element zagotavlja nizko vhodno moč in popoln izkoristek i-Temp-funkcija: idealna kombinacija temperature in pare za vse vrste tkanin Parni tlak 6 bar z varnostnim sistemom Avtomatski varnostni izklop "secure" pri daljšem mirovanju: večja varnost in varčevanje z energijo Calc'nClean Timer: opomnik za čiščenje postaje z uporabo odprtine za čiščenje vodnega kamna Navpična para za osveževanje tkanin Snemljiv vodni rezervoar 1.3 l: Polnjenje možno kadarkoli v procesu likanja Dodatne funkcije Pripravljen za likanje v pribl. 2 min Likalnik z "naprednim parnim sistemom" za udobno likanje Napreden sistem pare: izboljšana porazdelitev pare zahvaljujoč izboljšani obliki in porazdelitvi luknjic 2 m dolga cev med parno postajo in likalnikom Velik prostor za shranjevanje veznega in priključnega kabla Prikaz "Prazen rezervoar" in "Para pripravljena" Osvetljeno glavno stikalo Likanje s paro ali brez (t.i. suho likanje) Nogice proti drsenju

Tehnične specifikacije

MOČ 2400 W
LIKALNA PLOSKEV /
KONSTANTEN IZPUST PARE DO / G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 250 G/MIN
PROSTORNINA REZERVOARJA 1,3 L
FUNKCIJE LIKALNIKA UPORABA VODE IZ VODOVODA
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA S KOTLIČKOM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj