• Natisni

LIKALNIK S KOTLIČKOM GORENJE SGT 2400 V PRO

Šifra izdelka: 2388028

Cena:
149,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Moč: 2.400 W / Samodejni izklop / Likalna podlaga: Super Ultra Glide / Fina konica za natančno likanje / Sistem proti nabiranju vodnega kamna / Indikator temperature / Pokazatelj delovanja: LCD prikazovalnik / Sistem proti kapljanju / Gumiran ročaj

  • ECO funkcija.
  • P-TEMP funkcija - brez spreminjanja temperature.

Indikator za merjenje trdote vode Poseben indikator za merjenje trdote vode pri čemer celoten sistem omogoča, da polnimo likalnik z navadno in ne destilirano vodo. Tako si še olajšamo začetno fazo in lahko likamo tudi, če destilirane vode nimamo pri roki. Samodejni izklop Naši likalniki znajo za del varnosti poskrbeti sami. Če vklopljen likalnik nekaj časa ne uporabljate in je le-ta postavljen navpično, se bo po določenem času samodejno izklopil. Takoj, ko ga boste premaknili in bo senzor to zaznal, bo ponovno začel delovati. Tehnične značilnosti Parni generator Moč: 2.400 W Pokazatelj delovanja: LCD prikazovalnik Samodejni izklop Fina konica za natančno likanje Pokazatelj delovanja: LCD prikazovalnik Ergonomski dizajn Likalna podlaga: Super Ultra Glide Indikator temperature Pokazatelj trdote vode Likanje s suho paro Konstanten izpust pare: 99 g/min Sunkovit izpust pare: 250 g/min Kapaciteta rezevoarja za vodo: 1,20 l Uparjalni kotliček Dolivanje vode med likanjem Sistem proti nabiranju vodnega kamna Sistem proti kapljanju Likanje brez pare Gumiran ročaj Vrtenje priključne vrvice: 360 ° Fina konica za natančno likanje Samodejni izklop Varnostni ventil Rezervoar za vodo

Tehnične specifikacije

MOČ 2400 W
PRITISK PARE 6 BAR
LIKALNA PLOSKEV SUPER ULTRA GLIDE
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 99 G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 250 G/MIN
PROSTORNINA REZERVOARJA 1,20 L
FUNKCIJE LIKALNIKA SAMODEJNI VARNOSTNI IZKLOP
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA S KOTLIČKOM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj