• Natisni
-23%

LIKALNIK S KOTLIČKOM PHILIPS MGA GC 9642/60

Šifra izdelka: 2220591

Cena: 352,99 €

Akcijska cena: 269,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 83,00 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 10. 07. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Likalna plošča T-ionicGlide, neprekinjen izpust pare 145 g/min, sunkovit izpust pare do 490 g/min, pritisk pare 7,2 bar, sistem proti kapljanju, čiščenje vodnega kamna, dolžina priključne vrvice 1,8 m, varnostni izklop, moč 2400 W

  • Tih in zmogljiv.

PerfectCare Elite Silence je Philipsov sistemski likalnik s tehnologijo za tih izpust pare, ki deluje tiho in je izjemno zmogljiv. Brez nastavljanja temperature lahko likate kavbojke ali svilo. Zagotovljeno ne prežge tkanin za likanje. Inovativni parni mehanizem izpusti zelo močan curek pare, ki prodre globoko v oblačilo, za hitrejše in boljše likanje. Moč pare lahko prilagajate glede na potrebe. Tehnologija tihega izpusta pare omogoča zelo tih, a vseeno zelo močan izpust pare. Likalnik PerfectCare Elite Silence je opremljen s tremi dušilnimi filtri za paro, ki zmanjšujejo hrup zaradi pare, in eno platformo, ki vpija zvok črpalke v podstavku. Funkcija varnostnega samodejnega izklopa samodejno izklopi aparat, če ga 10 minut ne uporabljate, in tako varčuje z energijo. Hitro in učinkovito likanje vam omogoča likalna plošča T-ionicGlide, sistem za odstranjevanje vodnega kamna, visok izpust pare ter 2 min čas segrevanja. Ta izredno lahek likalnik je primeren za vodo iz pipe.

Tehnične specifikacije

MOČ 2400 W
PRITISK PARE 7,2 BAR
LIKALNA PLOSKEV T-IONICGLIDE
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 145 G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 490 G/MIN
PROSTORNINA REZERVOARJA 1,8 L
FUNKCIJE LIKALNIKA BREZSTOPENJSKA REGULACIJA PARE IONSKA GLOBINSKA PA
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA S KOTLIČKOM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj